Debat:

Kom ud af busken, hr. kommunaldirektør

Erik Stürup

Skovbrynet 4

Kagerup

Vedrørende artiklen i Ugeposten af 3/4 om den kommunale hjemmepleje og Attendos varetagelse af opgaven:

Det er med stadig stigende undren og det, der er værre, at jeg kan følge med i Ugepostens artikler om, hvordan Gribskov Kommune varetager hjemme- og ældreplejen. Hver gang jeg har læst om svigt, aflysninger og ikke-udført pleje fra Attendos side, har jeg tænkt, at der er nok mere i den historie end, at Attendo bare ikke gør det godt nok.

For det gør de ikke – helt åbenlyst. De har tilsyneladende ladet sig presse helt ned under den laveste bundlinie i bare iver for at få entreprisen. Det er bare ikke godt nok.

Det er kommunens pligt at stille retningslinier op for, hvilken kvalitet man ønsker inden for området, og jeg håber bestemt ikke, at standarden er som dokumenteret i de offentliggjorte kørelister. Det er simpelt hen for ringe!

Og at vores kommunaldirektør, Holger Spangsberg, ydermere ikke vil kommentere sagen over for Ugeposten, som jo kommer bredt ud i kommunen, er under al kritik. Så derfor: Kom ud af busken, hr. kommunaldirektør, det er også dit job at få styr på denne sag, og det er meget arrogant ikke at ville kommentere på den i offentligheden. Ingen kan være tjent med ikke at komme til bunds i, hvordan hjemme- og ældreplejen bliver udført. Det er et anliggende for os alle sammen.

Det skulle jo nødig være sådan, at vi siger, at Gribskov Kommune ikke er en kommune, det er værd at blive gammel og plejekrævende i – vel??

Publiceret 11 April 2018 12:15

SENESTE TV