Nyt Beauty Studio åbner i Helsinge

200 forskellige farver til dine negle i My Molly Beauty Studio

Af
Af Alice Riis Bach

Elena Pavlova har længe haft en drøm om at blive selvstændig. Hun kom til Danmark for 9 år siden, fordi hendes mand fik arbejde som ingeniør i Danmark. De første år gik hun på sprogskole og deltog i projekt: Kvinder for Fremtiden, hvor udlændinge fik rådgivning og støtte til at forfølge deres ønsker om job i Danmark. Og nu opnår hun endelig sin drøm. I Helsinge har Elena Pavlova åbnet My Molly Beauty Studio.

”Jeg har haft sommerfugle i maven, det er så spændende for mig at åbne min egen forretning,” siger hun.

I Rusland arbejdede Elena Pavlova som supervisor i salg af kosmetik i en stor engrosvirksomhed med mange underafdelinger rundt i Rusland. Så hun greb muligheden for at komme i praktik hos Matas i Hillerød, og det førte til en rigtig ansættelse.

”Jeg har mange års erfaring fra skønhedsbranchen. Jeg har arbejdet i Matas i Hillerød i to år og som negletekniker hos Gilleleje Wellness i tre år, så nu tager jeg springet som selvstændig og mange af mine kunder fra Gilleleje følger med mig til Helsinge,” forklarer Elena Pavlova.

Hun har valgt at åbnet My Molly Beauty Studio i Helsinge, både fordi det er tættere på Asserbo, hvor hun bor med sin mand, men også fordi hun oplever at Helsinge er blevet en mere levende by i løbet af det sidste års tid.

”Og der er mange gratis parkeringspladser i Helsinge,” tilføjer hun med et smil.

Forskellige behandlinger

My Molly Beauty Studio tilbyder behandling af negle, fødder, øjenvipper, øjenbryn, og voksbehandlinger. Nataliia Icrofieieva er Elena Pavlovas medarbejder, og hun tager sig af 'lash lift' altså et 'løft' af øjenvipperne, samt farvning. Det er en fire trins behandling, som varer en time.

”Jeg har mange planer med at udvikle forretningen, lige nu tilbyder vi hårfjerning med voksbehandlinger, men jeg vil også tilbyde 'sugaring', som er en mere skånsom behandling. Jeg går meget op i at bruge sunde, allergifrie og lugtfri produkter. Der er mange falske produkter på markedet, så det er meget vigtigt at finde de gode og sunde produkter. Når jeg har fundet de gode produkter, vil vi også sælge dem i forretningen.”

Tøseaften

Et andet tilbud fra My Molly Beauty Studio er at arrangere tøseaftner. Midt i butikken har Elena Pavlova indrettet en høj, hvid bar, hvor man kan sidde og få en kop kaffe, mens man vælger neglefarver. På bagsiden af baren hænger et rigtigt 'make up artist'-spejl, der minder om Hollywoodstjernernes spejle med skarpe, hvide lamper omkring. En belysning, der fremhæver ansigtets smukke, bløde linjer og hver enkelt 'lash liftede' øjenvippe. Til en tøseaften kan man også sidde i det hyggelige sofahjørne foran det store vindue ud til Frederiksborgvej.

”Vi har også indrettet et frisørhjørne og søger en dygtig frisør, så vi kan tilbyde flere services til vores kunder,” siger Elena Pavlova og viser det nyindrettede frisørhjørne med hvide, bløde, polstrede stole frem. Hun vil med tiden også tilbyde massage.

Åbningsreception

”Alle skal have råd til skønhedsbehandlinger,” siger Elena Pavlova og fortsætter:

”Derfor har vi meget rimelige priser.” Hun åbnede forretningen den 2. april og holder derfor åbningsreception lørdag den 14. april kl. 12-15 for alle.

”Med min russiske baggrund, må jeg servere en lille russisk delikatesse, nemlig små pandekager med kaviar, men ikke den sorte Beluga kaviar,” griner Elena Pavlova og fortsætter:

”De små pandekager hedder blinis og jeg glæder mig til at sige velkommen til alle interesserede, mine kunder og venner af huset.”

My Molly Beauty Studio

Frederiksborgvej 5

3200 Helsinge

Åbningsreception lørdag den 14. april kl. 12-15. Alle er velkomne.

Publiceret 11 April 2018 08:00

SENESTE TV