Fernisering på torsdag:

Karen Lindberg gør comeback i Galleri Ugeposten

Efter 27 års fravær udstiller tidligere byrådsmedlem igen på Ugepostens vægge. Fernisering på torsdag d. 15. marts kl.14.00

Sidste år genåbnede Galleri Ugeposten efter næsten 20 års pause.

Fra på torsdag d. 15. marts kan vi med stolthed præsentere Karen Lindberg som fjerde kunstner i vores lille galleri i denne omgang. Og det er ikke hvem som helst der kommer til at pryde Ugepostens vægge.

Karen Lindberg flyttede til Helsinge i 1964 sammen med sin mand, og byggede hus og slog sig ned i Annisse Nord - og siden da har Karen været en markant skikkelse i først Helsinge og siden hen Gribskov Kommune.

FOF

I april 1968 blev hun ansat som skoleleder i FOF afdelinger i Helsinge, Mårum, Annisse, Ramløse og Vejby-Tibirke kommuner som efter kommunesammenlægningen blev til Helsinge kommune. Senere blev det også en ansættelse som skoleleder i Græsted Gilleleje kommune.

I 1974 blev Karen valgt ind i byrådet i Helsinge for Konservative. I 1978 blev hun genvalgt for endnu en periode, hvor hun blev formand for Kulturudvalget, som dækkede skolerne og kulturen. Dengang var Thor Pedersen borgmester. I den periode lå kulturforvaltningen i Ugepostens nuværende lokaler.

Karen Lindberg sluttede som skoleleder for FOF i 2002 og ledede i 8 år Gribskov Seniorskole. Fredag d. 16. marts fylder Karen Lindberg 80 år, og dagen markeres med fødselsdags-café i kulturhuset i Helsinge.

27 år er der gået siden sidst Karen Lindberg hang på Ugepostens vægge. Her et avisudklip fra Ugeposten anno 1991.

27 år er der gået siden sidst Karen Lindberg hang på Ugepostens vægge. Her et avisudklip fra Ugeposten anno 1991.

Cencurerede værker

Dagen før, torsdag d. 15. marts, fejrer vi her på Ugeposten Karen Lindbergs kunst ved en fernisering kl.14.00-15.30 hvor alle nysgerrige er velkommen.

Karen Lindberg udstillede i 1991 i det daværende Galleri Ugeposten, og efter 27 års 'pause' gør Karen comeback i vores galleri, og endda med værker på væggene der har været på cencurerede udstillinger igennem årene.

“Det er lidt sjovt at tænke på, at jeg har udstillet her for snart mange år siden, men også at kulturforvaltningen lå i disse lokaler. Så på den måde er mine og Ugepostens veje krydset flere gange. Jeg glæder mig til at udstille her igen. Det er sjovt at I har genopliset Galleri Ugeposten”, siger Karen Lindberg, der heldigvis har gemt udklippet fra Ugeposten dengang i 1991 hvor hun senest udstillede i Galleri Ugeposten. (se foto).

Karen Lindberg udstiller i Galleri Ugeposten.

Fernisering torsdag d. 15. marts kl.14.00-15.30.

Seneste kunstner i Galleri Ugeposten var Barbara Kaad Ostenfeldt der bærer kunstnernavnet BAKAOS. Se mere om Barbara på facebook eller på hjemmesiden: www.bakaos.dk Foto: Jens Berg Thomsen

Seneste kunstner i Galleri Ugeposten var Barbara Kaad Ostenfeldt der bærer kunstnernavnet BAKAOS. Se mere om Barbara på facebook eller på hjemmesiden: www.bakaos.dk Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 12 March 2018 05:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV