Skovsminde-stemning samlet i farverigt maleri

Omsorgscenter holdt fernisering 6. marts over Mugge P-værk

6. marts blev en farverig dag på Skovsminde Omsorgscenter i Græsted. Her kunne man i cafeen holde fernisering over et stort maleri, som beskriver stemningen på Skovsminde.

Køkkenets teamkoordinator Chanette fik ideen om udsmykningen for et par måneder siden, og gik i gang med at finde en kunstner som kunne udføre husets ønske.

Hun kontaktede den lokale kunstner Louise Pfeiffer - også kendt under signaturen Mugge P.) Chanette inviterede Louise Pfeiffer til Skovsminde for at mærke stemningen og snakke med beboerne.

Fik indtryk med hjem

Ved besøget mærkede Louise Pfeiffer stemningen og hørte personale, beboere og andre om hvad Skovsminde betyder for dem. Blandt andet oplevede hun en beboer beskrive, hvad Skovsminde betyder for hende - på en serviet.

Derfor kan man i maleriet også se de forskellige aktiviteter og hyggelige tider på Skovsminde,

Ved ferniseringen tirsdag 6. marts var huset åbnet for alle, hvor centerlederen bød velkommen til den varme og hyggelige stemning i cafeen.

Hun udtrykte også håb om, at maleriet vil skabe en endnu mere positiv stemning fremover i cafeen, og takkede køkkenpersonalet for deres ide, samt Louise Pfeiffer for det fantastiske maleri, hvor man kan se Skovsmindes oplevelser og stemninger. jesl

Publiceret 12 March 2018 23:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV