Orienteringsløbere viste storform i Sverige

Flere podiepladser til løbere fra Tisvilde Hegn Orienteringsklub

En flok løbere fra Tisvilde Hegn Orienteringsklub trodsede sne og frostgrader, da de tog til Sverige for at skyde orienteringssæsonen i gang.

Konkurrencen Pan Våren blev afholdt i Åhus den første weekend i marts, hvor det svenske terræn satte krav til løbernes fysik og teknik. I forbindelse med det internationale løb konkurrerede Tisvilde Hegn Orienteringsklubs løbere under samarbejdet FarumTisvilde Orienteringsklub.

Den hårde vintertræning gav udbytte, hvor mange løbere gjorde det godt på de fire orienteringsløbsdistancer nat, sprint, mellem og lang, og FarumTisvilde Orienteringsklub var at finde i toppen af resultatlisterne alle dage.

Førsteplads i alle distancer

Især juniorlandsholdsløber Agnes Kracht viste god form, da hun løb sig til en førsteplads i sin aldersklasse på alle fire distancer. Landsholdskammeraten Ida Øbro fulgte tæt efter Agnes Kracht med flotte resultater, og også i herreklasserne viste løberne højt niveau, da Lasse Falck Weber (H18) kom i top 6 på alle distancer.

I de ældre løbsklasser var FarumTisvilde Orienteringsklub også repræsenteret, og her kunne man på resultatlisten finde Lena Wraa (D55) i top-fire til tre af løbene og Tim Falck Weber (H50), som løb sig til tre førstepladser.

Efter weekendens konkurrencer kan løberne se frem imod en sæson, der byder på en række DM'er og ranglisteløb.

Først og fremmest skal de vise formen til sæsonens første ranglisteløb Danish Spring 23.-25. marts i Hvalsø Skovene, hvor de skal konkurrere mod Danmarks bedste løbere.jesl

Publiceret 12 March 2018 07:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV