Samtalecafé afholdt for anden gang:

Stort fokus på sårbare børn og unge

Næste møde afholdes i juni måned. Alle er velkommen

Søndag havde Ugeposten og en række lokale politikere igen inviteret til debat- og samtalecafé med fokus på sårbare børn og unge.

Ved Børnetrappen på biblioteket i Kulturhavn Gilleleje blev der talt åbent om de udfordringer forældre oplever ved at have et barn med særlige behov. Alt fra deciderede handicaps til diagnoser som ADHD og autisme,

Politikerne Mikkel Andersen (S), Bjarne Pedersen (V), Jonna Præst (DF), Sisse Krøll Willemoes (NG) og Britta Christholm (SF) lyttede til faglige oplæg, og ikke mindst til forældrenes oplevelser, behov og ønsker.

Næste samtalecafé afholdes sidst i juni

Særligt uddannelse af forældre, normeringer i daginstitutionerne og efteruddannelse af pædagoger og lærere til endnu bedre at kunne håndtere børn med særlige behov, var øverst på dagsordenen. Emner og fokus der nu tages med tilbage til magtens korridorer på rådhuset.

Det er blevet aftalt at disse samtalecaféer gentages og ikke mindst følges op cirka hver 100. dag fremadrettet. Næste samtalecafé vil derfor blive afholdt ultimo juni.

“Det er simpelthen en fantastisk form vi har fundet her. Det er så konkret politikudvikling på baggrund af borgerinddragelse som man kan komme”, siger Socialdemokratiets Mikkel Andersen til Ugeposten.

Mellem 30-40 forældre og andre interesserede borgere brugte to timer søndag eftermiddag på det vigtige emne.

Mellem 30-40 forældre og andre interesserede borgere brugte to timer søndag eftermiddag på det vigtige emne.

Publiceret 11 March 2018 18:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV