Musikken spiller i Tisvilde til sommer

Over 20 koncerter i Tisvildeleje hen over sommeren

Han tog en stor beslutning sidste år. Efter syv år på Tisvilde Bio Bistro og en fortid på snart sagt alle restaurationer i den populære sommerby, var det slut for Anders Buhl. Slut med restauranter, menukort, køkkener og opvasken. I stedet gik Buhl all-inn på musikken, og det går strygende. Flere og flere af landets største musiknavne kommer ind under Anders Buhls vinger, og der bliver arrangeret koncerter over hele landet - fra Marienlyst og Klampenborg, til Aalborg og Odense.

Og det er hele pakken, med musik, gourmet og kvalitet fra ende til anden.

“Det sjove ligger i, at arrangere noget musik, gerne med noget spisning og lækkerier, og måske noget aktivitet, så kunden får denne her totale oplevelse på en hel aften. Og det er klart, der skal både musik og mad og drikke være af god kvalitet, for ellers bliver det uinteressant - så det giver vi dem selvfølgelig, god kvalitet”, siger Anders Buhl der dog aldrig slipper Tisvilde. Heller ikke den kommende sommer, hvor han arrangerer over 20 koncerter hen over sommeren i hele byen.

Medina til Tisvilde

Lige nu er det på Marienlyst Strandhotel i Helsingør musikken spiller for Anders Buhl. Fredag d. 16. marts er der intimkoncert med Tim Christensen på det nyrenoverede og revitaliserede hotel, ligesom også Burhan G, Rasmus Walter og mange flere er blevet eller bliver serveret sammen med gourmetmad, gode vine og i lækre rammer på Marienlyst Strandhotel.

“Og så glæder jeg mig selvfølgelig til sommeren i Tisvilde, hvor hele mit Uge 29-program bliver en fest, og hvor vi laver masser af gode arrangementer og dinner-intimkoncerter med de største navne”, siger Anders Buhl, der blandt andet præsenterer Medina på Tisvilde Bio Bistro mandag d. 16. juli.

“Men også hele efteråret vil vi lave arrangementer på bistroen. Til september er der Anne Linnet, og så glæder jeg mig også til at præsentere Sko & Torp til november. Og vi skal nok finde på meget mere. Vi kan slet ikke lade være” siger Anders Buhl til Ugeposten.

Yderligere koncert- og billetinfo for de omtalte arrangementer:

www.biobistro.dk

www.marienlyst.dk

Fredag d. 16. marts arrangerer Anders Buhl gourmet dinner-koncert med Tim Christensen (foto) på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, og også i Odense og i flere jyske byer får Anders Buhl musikken til at spille.
Arkivfoto.

Fredag d. 16. marts arrangerer Anders Buhl gourmet dinner-koncert med Tim Christensen (foto) på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, og også i Odense og i flere jyske byer får Anders Buhl musikken til at spille. Arkivfoto.

Medina kan opleves på Tisvilde Bio Bistro d. 16. juli. Pressefoto.

Medina kan opleves på Tisvilde Bio Bistro d. 16. juli. Pressefoto.

Publiceret 07 March 2018 15:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV