DEBAT:

Fantasi-projekt begraves

Af Jonna Præst og Brian Lyck Jørgensen, Dansk Folkeparti Gribskov

Igennem det meste af sidste valgperiode var flere af byrådets partier fortalere for “New Nordic Coast”. Dette mente mange ville blive en gevinst for Gribskov, og turismen på den Nordsjællandske kyst.

I Dansk Folkeparti har vi hele tiden været skeptiske for projektet især med havne og moleprojektet, hvor der samtidig skulle indgå et kystbeskyttelse og “sandfang” samt nogle badebroer vest for Gilleleje Havn.

Det er noget, vi flere gange har ytret bekymring om, blandt andet også på flere byrådsmøder samt på udvalgsmøder, hvor vi har luftet vores tanker omkring havnen, en ny mole og særligt at ville bygge tæt på vandkanten.

Men der, hvor de helt store knaster har været lige fra dag ét, har været i forbindelse med et nyt Hotel på NCC grunden. Dette har for os i Dansk Folkeparti aldrig haft gang på jord, og derfor er i dag med nyheden om, at planerne droppes, en god dag ikke mindst for Gilleleje og dens sjæl.

“New Nordic Coast” projektet kan nu endeligt begraves, og det er vi godt tilfredse med, således kan havnemiljøet og kyst omkring Gilleleje forstå bestå.

Publiceret 06 March 2018 17:00

SENESTE TV