Ny køkkenchef på Hotel Gilleleje Strand

Fra kokkeelev til køkkenchef

I 1982 blev en ung mand udlært som kok fra Hotel Strand. Nu vender han tilbage som køkkenchef. Den ”hjemvendte søn” er Claus Madsen, som nok er kendt af mange i Gilleleje hvor han har arbejdet på flere af de lokale restauranter.

Eller måske kender man ham fra Vossevang Kro, som han drev med succes i mange år. Senest har Claus arbejdet som køkkenchef hos Fazer Food Service.

Hotel Gilleleje Strand har siden åbningen i maj haft René Westergaard ansat som køkkenchef. Om årsagen til skiftet fortæller Gitte Artby: ” Vi har bare begge fået et tilbud, vi ikke kunne sige nej til. Det kunne jo være spændende, hvis der var en dramatisk afslutning på samarbejdet, men det er altså ikke tilfældet,” smiler Gitte Artby. ”Jeg sætter stor pris på René. Han har gjort et stort og godt arbejde med at etablere køkkenet her på hotellet, og vi skilles som gode venner.”

At der kommer ny køkkenchef på Hotel Gilleleje Strand betyder også, at der kommer nyt menukort. Men konceptet er stadig det samme: God og veltillavet mad til en fornuftig pris forsikrer, Gitte Artby.

”Vi har fra starten valgt at lave mad fra bunden med fortrinsvis økologiske og lokale råvarer, og sådan vil det fortsat være. Den ugentlig to-retters menu vil vi også bibeholde – og så naturligvis den klassiske smørrebrødsseddel, som jeg synes er rigtig hyggelig og som passer godt til et historisk sted som hotellet her,” fortæller Gitte Artby

”Det er noget ganske særligt at vende tilbage efter alle disse år” siger Claus Madsen, som glæder sig til at være med til at sætte sig præg på restauranten og store og små selskabsarrangementer.

Claus startede d. 1. marts og det nye menukort sættes i søen i denne uge.

Gisli

Publiceret 02 March 2018 18:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV