Smerteklinik i Helsinge

Både laserbehandling og kognitiv terapi tilbydes i klinikken

klinik Siden 2015 har Lisbeth Jensen drevet smerteklinikken i Skolegade 15 i Helsinge. Her tilbyder hun både laserterapi som smertebehandling og kognitiv samtaleterapi.

”Jeg oplever mange kunder, som fortæller, at de er meget kede af, at de ikke tidligere har hørt om mine behandlinger, da de er overbeviste om, at det meget tidligere i deres sygdomsforløb kunne have hjulpet dem.”

Lisbeth Jensen er uddannet i laserterapi og har en kandidat i pædagogisk psykolog. Denne kombination finder hun nyttig i sin behandling af klienter.

”Igennem samtaler med Lisbeth, som har taget udgangspunkt i det kognitive, har Lisbeth vist mig, hvordan jeg aktivt kan ændre ting i mit liv, som ikke er sunde, hensigtsmæssig, eller gode for mig”, siger Natasha Tvernø fra Hillerød.

Laserterapi

Mange af Lisbeth Jensens klienter kommer til hende og søger hjælp ad alternative veje, fordi de har opgivet at få hjælp i det offentlige sundhedssystem. Her kommer laserterapien til gavn, som udføres mod smerter, betændelses- og reumatologiske tilstande.

”Jeg har slidgigt i fødderne og har i mange år forsøgt at få lindring med forskelligt medicin, akupunktur og indsprøjtninger fra læge – men det har haft meget ringe eller slet ingen effekt”, siger Sanne Skanborg fra Frederiksberg og fortsætter:

”Efter jeg begyndte at få laserbehandlinger fra Lisbeth hos Klinik for Smertelindring, har jeg tydeligt kunne mærke en stor forbedring og en klar mindskning af smerter i mine fødder.”

Du kan se mere om Lisbeth Jensens behandlingstilbud på lj-consult.com og smertelindring.dk

Rosa

Publiceret 01 March 2018 05:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV