Ugens danmarkspremiere i Gilleleje Bio

Cirkeline og vennerne er ude på nye eventyr

Denne uges premierefilm i den lokale biograf er animationsfilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn'. Den er instrueret af manden bag de tidligere spillefilm om den populære tegnefilmsfigur, blandt andet Cirkeline og verdens mindste superhelt.

Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille.

Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

Filmen har danmarkspremiere 1. marts kl. 17.30. den spiller desuden 2. marts kl. 17.30, 3. og 4. marts kl. 13.30, 5., 6. og 7. marts kl. 17.30.

All the money in the world

Filmen 'All the Money in the World' bygger på autentiske begivenheder og handler om kidnapningen af rigmanden J. Paul Gettys barnebarn.

Kidnapperne kræver en betragtelig løsesum, men selvom Getty er verdens rigeste, med en formue langt over en mia. dollars, afholder han sig fra at betale. Det får den desperate mor til den kidnappede til at tage sagen i egen hånd, og sammen med forhandlingseksperten Fletcher Chase forsøger hun at overtale sin stædige svigerfar til at købe sønnen fri.

'All the Money in the World' er et spændingsdrama af den anerkendte instruktør, Ridley Scott, og filmen blander sin kidnapningshistorie med et menneskeligt portræt af rigdommens karakter.

Rollen som den nærige Paul Getty spilles af Christopher Plummer, der overtog tjansen, efter Kevin Spacey blev klippet ud på grund af anklager om seksuelle overgreb.

Bogen 'Painfully Rich' af John Pearson ligger til grund for plottet i filmen, der godt nok tager udgangspunkt i virkeligheden, men er dramatiseret.

Filmen er på plakaten 1. og 2. marts kl. 20, 3. marts kl. 18.30, 4. marts kl. 19, 5. og 6. marts kl. 20.

logy

Publiceret 25 February 2018 16:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV