Andersen på klods i Esrum

Esrum Amatør Teaterforening spiller stykket “Andersen på Klods”

Så er der snart travlt på de skrå brædder. Det er Esrum Amatør Teaterforening der er ved at være klar til at opfører teaterstykket ”Andersen på Klods” skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen. Det er 37. år i træk, at foreningen er klar med en forestilling. I år er der lagt op til at lattermusklerne skal bruges. Handlingen kan beskrives på denne måde:

Den ambitiøse skoleinspektør Bjarne har kuppet den lokale teatergruppe, der nu skal være finkulturel.

De før så glade amatører er mildest talt rasende på Bjarne “Brallerrøv”, der egenhændigt har droppet årets platte dilettantforestilling til fordel for en hyldest til den store eventyrdigter H.C. Andersen.

Det slipper han naturligvis ikke godt fra - især fordi soldaten - alias bankdirektør Ernst Kleinmüntzen, bliver stukket ned af heksen, som er hans kone, i første scene i Fyrtøjet, da han uden for scenen har en affære med den unge prinsesse: den lokale skønhed, Gitte Augenblau, der har store skuespillerambitioner og gør alt for at please instruktøren.

Det udvikler sig kaotisk og bliver ikke bedre af, at suffløren er småberuset og rekvissitøren, brugsuddeler Clausen, opdager, at flere af rekvisitterne er købt i Netto, og derefter bevidst saboterer forestillingen. Bjarne “Brallerrøv” må sammen med Gitte Augenblau ud i en feberredning og opføre kejserens nye klæder med kun to personer. Det går naturligvis galt.

Køb billetter

Det er en eventyrlig farce med galskab i højsædet, skriver Esrum Amatør Teaterforening i en pressemeddelelse. Stykket bliver spillet på ”Skovkanten” i Esrum.

Der er premiere fredag 23. februar klokken 19.30, og stykket spilles igen 24. februar klokken 16.00

Billetbestilling og bestilling af mad sker hos Birthe Frederiksen på 2660 8207.

Publiceret 21 February 2018 11:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV