Naturfotos i verdensklasse vises frem

Per Finn Nielsen viser sine undervandsfotos i Gilleleje

Fra 20. februar til og med 20. marts tager Per Finn Nielsen os med på en forunderlig rejse under vandet i Kulturhavn Gilleleje. Her viser han ca. 35 af sine undervandsbilleder med de tre temaer, ”Skildpadder og fiskestimer” ”Koralrevet – en verden i farver” og ”Fugle under vand”.

De to første temaer er fotograferet under varmere himmelstrøg, mens fuglene er hvinænder, som har Esrum Sø som et af deres sjældne ynglesteder i Danmark.

Per Finn Nielsen bor i Fredensborg og har derfor kunnet udforske dem på tæt hold, når de dykker ned på søens bund for at finde føde. Med et radiokontrolleret kamera i vandet og med videoovervågning fra land. Det er der kommet en serie fine, nærmest rørende billeder ud af.

At Per Finn Nielsen er en af landets dygtigste naturfotografer, er man ikke i tvivl om, når man ser hans billeder. Han har fået international anerkendelse fra National Geographic og BBC.

Per Finn Nielsen er autodidakt naturfotograf, men har altid interesseret sig for naturen. Han har blandt andet arbejdet som pilot og opfinder og har derfor en stor teknisk indsigt.

”Jeg kan lide at få tekniske udfordringer,” siger Per Finn Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Jeg tiltrækkes af svære opgaver og vil helt løse dem på anderledes måder, end de fleste gør.”

I 2016 udgav Per Finn Nielsen bogen, Fredensborg Vertikalt. En fotobog om naturen og livet omkring Fredensborg Slot. Den er både på dansk og engelsk og derfor en populær gavebog til udenlandske gæster.

Der er fernisering af den nye udstilling 28. februar kl. 20 i gallerigangen i Kulturhavn Gilleleje.

Alle er velkomne. logy

Publiceret 14 February 2018 11:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV