Ramløse fejrede nye skilte

Fælles logo for skole og børnehus og fokus på lokalt samarbejde

Af
Jens Berg Thomsen

Den bidende kulde i den smukke vintersol tog ingenting af glansen, da der forleden var premiere på to nye skilte på gavlen af Ramløse Skole. Skiltene signalerer, at skolen og børnehuset ved siden af har fået større selvbestemmelse og markerer samtidig, at skolen ønsker at synliggøre livet på skolematriklen mellem de to steder.

“Vi er meget glade, og skiltene giver god mening i lokalsamfundet. Det handler om, at vi i større grad vil invitere lokalsamfundet som borgere ind,” siger skoleleder Thomas Nørregaard.

Børn, forældre og personale har alle kunnet komme med forslag til de nye skilte med et nyt, fælles logo. Skiltene er blevet til i en proces, skriver Thomas Nørregaard, hvor børn, forældre og personale kunne komme med deres forslag.

“Vi har på skolen og børnehaven startet flere små samarbejder op, som skal skabe et trygt og godt miljø på matriklen. F.eks. er der fællessamling for indskolingen og børnehavens storegruppe hver uge, hvor der synges og hygges. Målet er at de kommende skolebørn, allerede er trygge ved stedet, når de starter i 0. klasse. De kender så allerede flere børn og voksne, som kan hjælpe denne ellers svære overgang. Vores fritidsordning FO er startet et samarbejde omkring feriedækning, som både kan frigøre resurser personalemæssigt, men også være tryghedsskabende for børnene,” siger Thomas Nørregaard.

“Vi vil gerne synliggøre den store mængde lokale engagement fra folk her i Ramløse og fra foreningerne,” siger han.

Publiceret 12 February 2018 18:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV