Drama for alle pengene i Gilleleje Bio

Klimaks med sidste Fifty Shades-film og kjole-drama i biografen

Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - Fri”, det tredje og sidste kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen “Fifty Shades”.

Anastasia Steele udskifter endelig sit efternavn og bliver 'Mrs. Grey', da hun gifter sig med Christian. Deres nye tilværelse som mand og kone får de dog ikke lov at nyde særligt længe, da Jack Hyde er på farligt hævntogt efter at være blevet fyret fra SIP, mens Elena gør livet svært for Christian.

...Det ultimative klimaks er på vej...er du klar?

Filmen spiller 13. og 14. februar kl. 20, 15. og 16. februar kl. 19, 17. februar kl. 18:30, 18. februar kl. 18, 19. februar kl. 15 og 19 og 20. februar kl. 19.

UGENS PREMIEREFILM: DEN SKJULTE TRÅD

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige og filmstjerner i 1950'ernes London. Selv er han overbevist ungkarl, og der er bestandig udskiftning i hans muser, som alle må indordne sig under hans vaner. Den eneste feminine konstant i hans liv er søsteren Cyril, der også er manager for hans kjoleimperium. Da Reynolds er taget på landet for at slippe for det ubehagelige drama, mens Cyril slipper af med hans sidste veninde, møder han den unge Alma. Hun serverer på et badehotel, hvor han spiser morgenmad, men hun fanger hans øje, så han inviterer hende på middag samme aften. Bagefter tager han hende med hjem. Og prøver kjoler på hende. Paul Thomas Anderson fortæller en historie om fascination, forelskelse og besættelse på baggrund af 50'erne haute couture i London.

Som den dedikerede kjoleskaber Reynolds ses Daniel Day-Lewis (i hans andet samarbejde med Anderson), mens Lesley Manville spiller hans søster og Vicky Krieps den unge Alma. Filmen har danmarkspremiere 15. februar kl. 20. Den spiller desuden 16. februar kl. 20, 17. februar kl. 21, 18. februar kl. 19, 19. februar kl. 20, 20. februar kl. 14:30 (Seniorbio) og kl. 20 og 21. februar kl. 20. logy

Publiceret 12 February 2018 18:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV

Aktiv udstilling skudt i gang

Helsinge Bibliotek inviterede til reception i børnehøjde i anledningen af, at den aktivitetsinviterende udstilling ”Mørkebarnet” nu er klar til at blive taget i brug af kommunens 6-12 årige børn.

Udstillingen er skabt over Cecilie Ekens meget smukke og prisbelønnede billedbog ”Mørkebarnet”, der på poetisk vis fortæller om Mørkebarnet og Lysbarnet, der bor i samme have. Men mor og far vil ikke have Mørkebarnet ind i huset, fordi hun er trodsig og besværlig, de vil kun have det søde og milde Lysbarn.

Bogen er et kunstværk og rammer på smukkeste vis et emne, som både børn og voksne kender: menneskets lyse og mørke sider.

”Vi kan se, at udstillingen appellerer til børnene. Mange børn har allerede været forbi, mens vi har arbejdet med at klargøre udstillingen. Spontant involverer de sig i udstillingens emner: lys, mørke, svære følelser, symboler med mere” fortæller bibliotekets personale.

3.n og 3.p fra Nordstjerneskolen var sammen med deres lærere, Malene Linsaa og Stina Miller, som særlige gæster inviteret med til åbningsreceptionen. Helsinge Bibliotek fungerer som bibliotek og læringscenter for Nordstjerneskolen, så det var oplagt, at det var elever herfra, der fik mulighed for at være med til den festlige markering.

”Glæder I jer til at lære Mørkebarnet at kende” blev der spurgt. Man var ikke i tvivl om børnenes svar ud fra deres glade ”jaaahh”.

Vejleder Connie Trolle fortalte børnene, at udstillingen er hentet i Kolding, hvor den har stået i 3 måneder, og at den nu er i Helsinge helt frem til 30. august.

Bibliotekschef Vibeke Steen sørgede for at klippe den røde snor over, hvorefter børnene strømmede ind i udstillingen og gav sig god tid der. Klasselærer Malene Linsaa glædede sig over, at der er så megen appel i udstillingen, at børnene var rundt og prøve nogle af aktiviteterne, inden de som gode receptionsgæster stillede sig i kø for at smage de flotte ”Mørkebarns-kagepiger” , som var lavet i dagens anledning.

Vibeke Steen glæder sig over, at det er lykkedes Helsinge Bibliotek at få udstillingen til Gribskov Kommune. På nationalt plan er der lavet 10 børnebogsudstillinger som del af projektet ”Fang Fortællingen”, som er et samarbejde mellem landets biblioteker, Kulturstyrelsen og Nordea Fonden. Der er fokus på at styrke børns læselyst og fange deres interesse for de gode fortællinger.

Landsdækkende er der stor interesse for at låne udstillingerne, så Helsinge har været yderst heldig, idet biblioteket er vært for udstillingen ”Mørkebarnet” og i efteråret bliver det ”Kaskelotternes Sang”, der kommer til Gribskov Kommune.

Helsinge Bibliotek tilbyder oplæsning og undervisningsaktiviteter i forbindelse med udstillingen. Kommunens Skoler (indskolinger) har alle modtaget invitationer til at deltage. På nuværende tidspunkt er 7 klasser tilmeldt, men Connie Trolle håber, at flere klasser vil lægge vejen forbi og deltage i det særligt tilrettelagte undervisningsforløb.

Gisli