DEBAT:

Respekt for vores ansatte, tak!

Af Ammy Wehlin, koncernansvarlig, hjemme- og sygepleje, Attendo Norden

Attendos medarbejdere arbejder døgnet rundt hele året for at levere hjemme- og sygepleje af høj kvalitet til borgerne i Gribskov. De har et vigtigt arbejde, og de fortjener vores respekt. Den får de desværre ikke for øjeblikket.

Hvordan ville du reagere, hvis du i din arbejdstid blev spyttet på eller råbt af, mens du tankede din bil eller købte ind i Netto? Det er virkeligheden for vores medarbejdere lige nu, når de passer deres arbejde i Gribskov Kommune. I de seneste uger har der været et antal episoder, som har påvirket vores medarbejdere meget.

Som udgangspunkt løser vi vores opgaver med stor faglighed, og de seneste brugertilfredshedsundersøgelser viser høj tilfredshed, hvilket vi er rigtig glade for. Men som det har fremgået af artikler i de lokale medier, har der været tilfælde, hvor vi ikke har været gode nok. Det har haft konsekvenser, og jeg har derfor personligt fulgt nøje op på, om vi lever op til de påbud, vi har fået fra kommunen.

Attendos ledelse i Danmark og i Gribskov har løbende dialog med Gribskov Kommune om, hvordan vores samarbejde styrkes, ligesom de har dialog om, hvordan vi som privat leverandør har adgang til de IT-systemer, vi har behov for til for eksempel dokumentation, planlægning, og koordinering i en travl hverdag med hundredevis af borgerkontakter.

Derfor føler jeg mig nødsaget til at komme med denne opfordring: Hav respekt for vores medarbejdere. Jeg kan garantere for, at alle medarbejdere i Attendo i Gribskov hver dag møder op og gør deres bedste for at levere en god hjemme- og sygepleje hos hver enkelt borger.

Publiceret 11 February 2018 10:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV