Jack og Ina Helgesen rykker fra Rema i Vejby til Rema i Lillerød. Foto: Jens Berg Thomsen

Jack og Ina Helgesen rykker fra Rema i Vejby til Rema i Lillerød. Foto: Jens Berg Thomsen

Remaboss rykker teltpælene op fra Vejby:

Jeg kommer til at savne kunderne mest

“Vi bestemte os for, at det skulle være,” siger købmand Jack Helgesen, der rykker fra Vejby til Lillerød

Af
Jens Berg Thomsen

Efter 12 år i Rema 1000 i Vejby er det slut. Købmand Jack Helgesen siger på gensyn for i stedet at overtage Rema 1000-butikken i Lillerød.

“Vi havde snakket om, at vi skulle prøve noget nyt, og da vi så fik muligheden, så bestemte vi os til, at nu skulle det være,” siger Jack Helgesen, der har butikken sammen med sin kone, Ina Helgesen.

Butikken i Lillerød var blevet ledig, og mandag aften, da der var deadline, sendte Jack Helgesen så en ansøgning afsted.

“Det sværeste bliver at undvære kunderne,” siger Jack Helgesen.

“Vi har rigtig mange sommerhusgæster som kunder, og når de kommer tilbage efter vinteren, kan vi fortælle, hvordan vinteren har været, og de fortæller om, hvordan det er gået med deres sommerhus,” siger han.

Afsked med Gribskov

Det bliver til en afsked med Gribskov, hvor Jack Helgesen, der inden de 12 år i Rema var ti år i Irma i Gilleleje. Han er også udlært fra den daværende Favør i Helsinge.

“Jeg håber, min efterfølger vil fortsætte med de lokale sponsorater i Vejby-Tisvilde Idrætsforening. Jeg synes, man er lidt forpligtet, når man er selvstændig og ligger lokalt. Det giver os også kunder at sponsorere lokalt, og det er jo det, vi lever af,” siger Jack Helgesen.

Han overtager butikken i Lillerød tirsdag efter påske. Mandag inden påske er der mulighed for at sige farvel til Jack og Ina Helgesen og samtidig sige goddag til den nye købmand i Rema 100 i Vejby.

12 år er det blevet til som købmand i Vejby. Foto: Jens Berg Thomsen

12 år er det blevet til som købmand i Vejby. Foto: Jens Berg Thomsen

“Jeg kommer til at savne kunderne mest,” siger Jack Helgesen. Foto: Jens Berg Thomsen

“Jeg kommer til at savne kunderne mest,” siger Jack Helgesen. Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 10 February 2018 11:30

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV