Remaboss rykker teltpælene op fra Vejby:

Jeg kommer til at savne kunderne mest

“Vi bestemte os for, at det skulle være,” siger købmand Jack Helgesen, der rykker fra Vejby til Lillerød

Af
Jens Berg Thomsen

Efter 12 år i Rema 1000 i Vejby er det slut. Købmand Jack Helgesen siger på gensyn for i stedet at overtage Rema 1000-butikken i Lillerød.

“Vi havde snakket om, at vi skulle prøve noget nyt, og da vi så fik muligheden, så bestemte vi os til, at nu skulle det være,” siger Jack Helgesen, der har butikken sammen med sin kone, Ina Helgesen.

Butikken i Lillerød var blevet ledig, og mandag aften, da der var deadline, sendte Jack Helgesen så en ansøgning afsted.

“Det sværeste bliver at undvære kunderne,” siger Jack Helgesen.

“Vi har rigtig mange sommerhusgæster som kunder, og når de kommer tilbage efter vinteren, kan vi fortælle, hvordan vinteren har været, og de fortæller om, hvordan det er gået med deres sommerhus,” siger han.

Afsked med Gribskov

Det bliver til en afsked med Gribskov, hvor Jack Helgesen, der inden de 12 år i Rema var ti år i Irma i Gilleleje. Han er også udlært fra den daværende Favør i Helsinge.

“Jeg håber, min efterfølger vil fortsætte med de lokale sponsorater i Vejby-Tisvilde Idrætsforening. Jeg synes, man er lidt forpligtet, når man er selvstændig og ligger lokalt. Det giver os også kunder at sponsorere lokalt, og det er jo det, vi lever af,” siger Jack Helgesen.

Han overtager butikken i Lillerød tirsdag efter påske. Mandag inden påske er der mulighed for at sige farvel til Jack og Ina Helgesen og samtidig sige goddag til den nye købmand i Rema 100 i Vejby.

12 år er det blevet til som købmand i Vejby. Foto: Jens Berg Thomsen

12 år er det blevet til som købmand i Vejby. Foto: Jens Berg Thomsen

“Jeg kommer til at savne kunderne mest,” siger Jack Helgesen. Foto: Jens Berg Thomsen

“Jeg kommer til at savne kunderne mest,” siger Jack Helgesen. Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 10 February 2018 11:30

SENESTE TV