Lokal mægler:

Udbud af boliger til salg er faldet kraftigt

Boligudbuddet i Gribskov faldet med 18 procent på tre år

Mængden af boliger til salg i Gribsskov området falder og falder. I løbet af tre år er udbuddet faldet med 18 procent. Det lave boligudbud skaber ideelle betingelser for et effektivt boligsalg, vurderer Annette Egelund.

“Det går godt med boligsalget i Gribskov i øjeblikket, og derfor skal man selvfølgelig ikke brokke sige, men vi kunne faktisk godt bruge flere varer på hylderne.”

Sådan lyder det klare budskab fra indehaver af Nybolig Egelund Gilleleje, Annette Egelund. I Gribskov er antallet af boliger til salg nemlig faldet i de seneste år, så der i øjeblikket kun er 649 boliger til salg. Det viser nye tal, som forretningen har trukket fra Boligsiden.dk.

“Det tyder på, at folk er ret glade for at bo i deres boliger, i hvert fald oplever vi for tiden et relativt lavt boligudbud, mens vi på den anden side har en overvægt af interesserede købere,” siger Annette Egelund.

Derfor er det ifølge Annette Egelund lige nu et godt tidpunkt at gøre alvor af sine eventuelle planer om at sælge boligen.

“Med et lavt boligudbud, en masse interesserede købere, der kan låse deres rente på et historisk lavt niveau, er det alt andet lige sjovere at være boligsælger, fordi man både kan sikre et hurtigt salg og en god pris,” siger Annette Egelund.

Publiceret 09 February 2018 11:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV