Gribskov Kommune og DGI søsætter nyt sundheds-initiativ

Gribskov Kommune og DGI laver sundhedsidræt sammen med lokale idrætsforeninger. Det er Blistrup Gymnastikforening og Esrum Gymnastikforening, der har meldt sig til projektet og har sat sundhedsidræts på programmet.

Indsatsen skal være med til at give større livskvalitet. Har man for eksempel været så uheldig at have fået en blodprop, fået KOL, diabetes type 2 eller rygproblemer, kan man, med henvisning fra læge, få tilbud om at deltage i et rehabiliteringsforløb. En del af de personer, som der har været igennem et forløb, får efterfølgende ikke forsat deres træningsforløb, som så medfører tilbagefald og måske genindlæggelse.

Men med sundhedsidræt har man efterfølgende mulighed for et træningsforløb i en lokalforening. Det er ikke et krav, at man skal henvises til Sundhedsidræt. Alle, der selv føler, at de kunne have glæde af et af forløbene, er meget velkomne på holdene.

Få overskud til hverdagen.

Det er aldrig for sent at begynde at træne. DGI Sundhedsidræt seniortræning, rygtræning og kredsløbstræning giver deltagerne de bedste muligheder for at tackle dagligdagens fysiske udfordringer. DGI Sundhedsidræt er skræddersyet træning, hvor der trænes 55 minutter en gang om ugen. Erfarne og specialuddannede instruktører hjælper og støtter i træningen.

For at skabe den bedst mulige træning er det nemlig vigtigt, at instruktørerne ved, hvilken træning, der virker, og hvordan den skal gennemføres. Derfor gennemgår alle instruktører i DGI Sundhedsidræts træningskoncepter en grundig uddannelse, specielt skabt til formålet. Uddannelsen sikrer deltagerne et forløb af god kvalitet, hvor der bliver taget hensyn til de specifikke udfordringer, der kendetegner deltagerne.

Der tilbydes tre former for hold - nemlig seniortræning, rygtræning og kredsløbs træning. Hvis man vil vide mere kan man henvende sig til Blistrup Gymnastikforening på telefon 52505477 og Esrum Gymnastikforening på telefon 26134422.

Publiceret 07 February 2018 08:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV