Topper igen:

Helsinge-skole er landet bedste til at løfte eleverne

For andet år i træk topper Helsinge Realskole en måling over de danske skolers evne til at løfte eleverne

Af
Jeppe Helkov

Helsinge Realskole har gjort det igen. Privatskolen topper for andet år i træk listen over de danske skoler, der er bedst til at løfte eleverne fagligt. Det viser den liberale tænketank Cepos' årlig måling af den såkaldte undervisningseffekt.

Her bliver undersøgt, hvor gode skolerne er til at udvikle eleverne fagligt.

Her konkret ser man, hvor gode karakterer lille William får i forhold til han socioøkonomiske baggrund - altså for eksempel hvilken uddannelse hans forældre har, eller hvad deres arbejdsmarkedsstatus er. Og her ligger Helsinge Realskole altså helt i top. I år må topplaceringen dog deles med tre andre skoler, Atheneskolen i Gladsaxe, Krebs' Skole i København og Borup Privatskole i Køge. Hæderen vækker glæde hos Helsinge-skolen.

“Sidste år lå vi på førstepladsen. Det gør vi igen i år! Dog deler vi nu denne flotte plads med fire andre skoler. Vi er glade og stolte!

Tak

Tak til en suveræn medarbejderflok, vores arbejdsomme dygtige elever og engagerede forældre, der bakker op om børnenes skolegang! Tillykke til os alle,” skriver Helsinge Realskole på sin Facebook-side.

Publiceret 05 February 2018 17:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV