Gymnasieelever bag nyt designer-tøjmærke

Vennerne Deniz og Mads Christian har slået pjalterne sammen om tøjmærket ’Delicate Hurricane’ og ny trend-hjemmeside

Sidste år kastede Deniz fra Hillrød sig over at designe og sælge hættetrøjer og t-shirts, og da det gik godt, tog han skridtet videre.

Gymnasieeleven fra Gribskov Gymnasium tog kontakt til Mads Christian Lyhne, der går på Gl. Hellerup Gymnasium, og sammen har de sat alt ind på, at slå igennem med deres nye brand 'Delicate Hurricane' og hjemmesiden delicanes.com

Mange følgere på Instagram

“Egentlig tog jeg kontakt til Mads Christian fordi jeg gerne ville sponsorere ham med mit tøj, for han har vildt mange følgere på Instagram og er et kendt navn - men så spurgte han selv, om vi ikke skulle designe noget nyt og fedt sammen, og det gjorde vi så. Og nu er vi her”, fortæller Deniz om hvordan han hookede op med Mads Christian, der oprindeligt slog igennem som medvirkende i X Factor, og nu udgiver egen musik.

Ulv og rose

“Dansk mode og dansk tøj lige nu er simpelt, og det er stille og roligt i designet. Hos de store internationale high-end mærker som Gucci og i den stil, er der mere gang i den i designet, og det vil vi gerne være med på med vores brand. Vores ulv med rosen i munden er li'som vores identitet og vores kendetegn. En glubsk ulv med noget smukt og sart som en blomst - det er meget sjovt, og det sælger allerede meget godt”, fortæller Deniz Alincak, der sammen med Mads Christian viser de seneste eksempler på 'Delicate Hurricane' frem på hjemmesiden:

www.delicanes.com

Publiceret 05 February 2018 07:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV