“Når vi nu åbner ejendomsmæglerbutik i et gammelt bageri, skal vi da også lave lidt sjov ud af det”, siger ejendomsmægler Martin Yde om sin nye butik på Smidstrup Strandvej. Foto: Jesper Gisli

“Når vi nu åbner ejendomsmæglerbutik i et gammelt bageri, skal vi da også lave lidt sjov ud af det”, siger ejendomsmægler Martin Yde om sin nye butik på Smidstrup Strandvej. Foto: Jesper Gisli

Nu skal man gå til bageren efter boliger

Ejendomsmægler Martin Yde åbner sin tredje LokalBolig-butik i den gamle bager på Smidstrup Strandvej

Af
Jesper Gisli

Først slog han dørene op i Helsinge i 2009, i 2013 åbnede han butik i Vejby, og nu åbner ejendomsmægler Martin Yde sin tredje LokalBolig-butik - denne gang i Gilleleje. Nærmere betegnet i den gamle bager på adressen Smidstrup Strandvej 53 i Smidstrup Strand.

“Vi dækker jo hele Gribskov Kommune og hele kyststrækningen i forvejen - fra Dronningmølle til Tisvildeleje. Da de rette lokaler dukkede op herovre, slog vi til. Her er et område vi kender godt i forvejen, og sælger mange huse, og hvor vi nu endnu mere målrettet kan byde ind, og det glæder vi os til”, fortæller Martin Yde om åbningen af sin tredje butik, der åbnede 3. januar.

Hos ejendomsmægler Martin Yde roterer personalet fra butik til butik, fra dag til dag - så der kommer ikke til at sidde to-tre faste medarbejdere i den nye butik. Man vil komme til at møde alle de i alt 8 medarbejdere i butikken på Smidstrup Strandvej, såvel som i Vejby og Helsinge.

Alle skal kende alle

“Vi mødes altid hver morgen i butikken i Helsinge, hvor vi forbereder og koordinerer dagens arbejdsopgaver. Og så sørger vi for, at alle kommer rundt alle steder, så vi alle otte medarbejdere på den måde har føling med alle de boliger vi har til salg alle steder i Gribskov Kommune. Det gør vores service stærkere overfor interesserede købere, at vi alle ved nøjagtigt hvad vi har på hylderne, frem for at to medarbejdere sidder på samme kontor altid, og kun kender til et lille område. Vi er glade for at gøre det sådan, og det er kunderne heldigvis også”, fortæller Martin Yde, der glæder sig til at invitere alle venner af huset og andre nysgerrige til åbningsreception i den nye butik Pinselørdag, d. 19. maj kl.12.00.

Publiceret 02 February 2018 10:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.