Du kårer vinderen:

Hvem har Gribskovs flotteste juleudsmykning?

Man enten hader eller elsker det. Juleudsmykninger. Men hvem har egentlig Gribskovs flotteste? Det sætter Ugeposten sig for at kåre nu

 
Hvem husker ikke juleklassikeren 'Fars Fede Juleferie', hvor familien Griswold anført af den kugleskøre far julepynter huset i en grad, så elektriciteten går i store dele af byen? 
Netop i USA udleves drømmen om at udsmykke hus og have med blinkende julepynt og stads hver eneste december, og der er hård konkurrence om at lave den flotteste udsmykning, som folk ofte valfarter til.  
Men her i landet er vi også kommet godt med. Flere aviser har arrangeret konkurrencer mellem deres læsere, og nu er turen kommet til Helsinge: I år udskriver Ugeposten en juleudsmyknings-konkurrence mellem læserne.  
Så har du en flot juledekoration, er dit hus pyntet i flotte lyskæder, har du alle tiders lysshow i træerne - eller har du bare den hyggeligste juleudstilling, man kan forestille sig, så tag et billede eller en video af det og send det til Ugeposten. Alle bud er velkomne. 
Send dit billede eller video til jul@ugeposten.dk. Billederne vil blive postet løbende på Ugepostens facebookside, og lige inden jul kårer Ugepostens læsere en vinder. Vinderen får et gavekort til 500 kr. til Silvan 

Publiceret 05 December 2017 09:42

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV