Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock MuzzyCo - stock.adobe.com

Usædvanligt tyveri: Stak skruemaskine ned i bukserne

To mænd var på rov hos Stark i Græsted

Af
Jens Berg Thomsen

Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi melder om tyveri fra byggemarkedet Stark, der ligger i Græsted. Her fortæller ordensmagten, at to mænd gik ind i butikken på et tidspunkt onsdag mellem klokken 13 og 13.30, hvor de gik hen til afdelingen med el-værktøj.

Her dækkede den ene mand, mens den anden puttede en skruemaksine ned i bukserne. Derefter gik de to mænd ud af butikken.

Døgnrapporten beskriver ikke, hvordan de to mænd så ud.

Publiceret 23 May 2019 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl