Sportsvogn knust mod vejtræ: Passager dræbt

En 40-årig mand fra Hillerød mistede lørdag livet i en alvorlig soloulykke ved Helsinge. 18-årig fører fra Allerød overlevede

En 40-årig mandlig passager i en sort Porsche mistede lørdag aften livet i en tragisk soloulykke på Høbjergvej ved Helsinge. Det skriver sn.dk.

Bilen, som blev ført af en kun 18-årig mand fra Allerød, ramte et vejtræ og endte i den forbindelse på taget. Den 40-årige blev efter ulykken fløjet med helikopter til Rigshospitalet, men hans liv stod ikke til at redde. Den 18-årige, hvis tilstand betegnes som stabil af politiet, blev kørt til skadestuen på Hillerød Sygehus.

Politiet undersøger nu de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

De pårørende er underrettet, skriver sn.dk.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 19 May 2019 08:59

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl