Nordsjællands Veterantog har været udsat for hærværk. Privatfoto.

Nordsjællands Veterantog har været udsat for hærværk. Privatfoto.

Har du set noget? Omfattende hærværk mod veteran-tog

Flere veteran-togvogne er i weekenden blevet udsat for hærværk i Græsted. Gerningsmændene er først brudt ind i en remisebygning, hvor de har knust en rude i en togvogn. Derefter har de taget to pulverslukkere og brugt dem til at knuse fem ruder i en togvogn, der holdt udenfor på spor fire. Video-overvågningen viser, at der har været op til fire gerningsmænd om hærværket, oplyser formanden for Nordsjællands Veterantog, Michael Randrup:

”Det er ikke første gang, at det sker, så nu må vi gøre noget præventivt. Men omvendt er der jo grænser for, hvor meget vi kan barrikadere os. Vi vil jo godt være en del af lokalsamfundet,” siger Michael Randrup.

Hærværket har fundet sted mellem lørdag klokken 16 og søndag klokken 10, skriver Nordsjællands Politi.

CJ

Publiceret 13 February 2019 10:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp