Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Uhyggeligt fund midt på Kildevej: Person sad død i udbrændt bil

En forbipasserende fandt tidligt lørdag morgen klokken 05:07 en halvt udbrændt bil holdende på Kildevej ved Helsinge, og det var et chokerende syn, for inde i kabinen sad en person, som var afgået ved døden, skriver sn.dk.

"Det er også for tidligt at sige, om vedkommende er brændt ihjel eller er død af andre årsager. Lige nu foretager vi en fuld gerningsstedsundersøgelse for at få fastslået omstændighederne. Vi kender lige nu heller ikke brandårsagen, men vi kan godt sige, at bilen ikke er gået i brand, fordi den er forulykket," siger vagtchef Michael From fra Nordsjællands Politi til sn.dk.

Politiet kan stadig ikke sige, om der er tale om en kvinde eller en mand. Retsmedicinere og politi har arbejdet på stedet hele morgen for at fastsætte identiteten på den afdøde og omstændighederne bag dødsfaldet og branden.

jn

Publiceret 22 December 2018 11:14

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp