Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Uhyggeligt fund midt på Kildevej: Person sad død i udbrændt bil

En forbipasserende fandt tidligt lørdag morgen klokken 05:07 en halvt udbrændt bil holdende på Kildevej ved Helsinge, og det var et chokerende syn, for inde i kabinen sad en person, som var afgået ved døden, skriver sn.dk.

"Det er også for tidligt at sige, om vedkommende er brændt ihjel eller er død af andre årsager. Lige nu foretager vi en fuld gerningsstedsundersøgelse for at få fastslået omstændighederne. Vi kender lige nu heller ikke brandårsagen, men vi kan godt sige, at bilen ikke er gået i brand, fordi den er forulykket," siger vagtchef Michael From fra Nordsjællands Politi til sn.dk.

Politiet kan stadig ikke sige, om der er tale om en kvinde eller en mand. Retsmedicinere og politi har arbejdet på stedet hele morgen for at fastsætte identiteten på den afdøde og omstændighederne bag dødsfaldet og branden.

jn

Publiceret 22 December 2018 11:14

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp