Uenighed om p-plads førte til vold

vejvrede En 31-årig mand fra Græsted blev søndag voldsomt forurettet, da han holdt på en parkeringsplads på Nærumvænge Torv i Nærum. En 79-årig mand fra Skodsborg tillod sig nemlig søndag klokken 12.30 at gøre den 31-årig opmærksom på, at Græsted-borgeren sammen med sin kæreste holdt på en handicapparkeringsplads. Det fik den 31-årige til at slå den 79-årige i hovedet, skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

jbe

Publiceret 21 December 2018 10:58

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp