Uenighed om p-plads førte til vold

vejvrede En 31-årig mand fra Græsted blev søndag voldsomt forurettet, da han holdt på en parkeringsplads på Nærumvænge Torv i Nærum. En 79-årig mand fra Skodsborg tillod sig nemlig søndag klokken 12.30 at gøre den 31-årig opmærksom på, at Græsted-borgeren sammen med sin kæreste holdt på en handicapparkeringsplads. Det fik den 31-årige til at slå den 79-årige i hovedet, skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

jbe

Publiceret 21 December 2018 10:58

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.