Uenighed om p-plads førte til vold

vejvrede En 31-årig mand fra Græsted blev søndag voldsomt forurettet, da han holdt på en parkeringsplads på Nærumvænge Torv i Nærum. En 79-årig mand fra Skodsborg tillod sig nemlig søndag klokken 12.30 at gøre den 31-årig opmærksom på, at Græsted-borgeren sammen med sin kæreste holdt på en handicapparkeringsplads. Det fik den 31-årige til at slå den 79-årige i hovedet, skriver Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

jbe

Publiceret 21 December 2018 10:58

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp