Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Nabostrid helt ude af kontrol: 67-årig gennemtæsket med slag og spark

Af
Jacob Nielsen

Et godt naboskab er guld værd, men det er desværre langt fra alle, der kan dele en pilsner med naboen over hækken.

I Helsinge kørte en strid over noget jord helt af sporet i weekenden, da to mænd på Ågerupvej røg i totterne på hinanden.

Sammenstøddet endte i regulær vold, da en 56-årig mand, ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport, søndag klokken 12:55 gik amok på hans 11 år ældre nabo, som han først tildelte 15-20 knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han sparkede ham på overkroppen, ryggen og i hovedet.

Den aggressive 56-årige blev anholdt og sigtet for vold, mens den 67-årige kom til behandling på skadestuen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Nordsjællands Politi kan ikke oplyser detaljer omkring den 67-åriges tilstand efter overfaldet.

Publiceret 10 December 2018 13:16

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp