Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Nabostrid helt ude af kontrol: 67-årig gennemtæsket med slag og spark

Af
Jacob Nielsen

Et godt naboskab er guld værd, men det er desværre langt fra alle, der kan dele en pilsner med naboen over hækken.

I Helsinge kørte en strid over noget jord helt af sporet i weekenden, da to mænd på Ågerupvej røg i totterne på hinanden.

Sammenstøddet endte i regulær vold, da en 56-årig mand, ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport, søndag klokken 12:55 gik amok på hans 11 år ældre nabo, som han først tildelte 15-20 knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han sparkede ham på overkroppen, ryggen og i hovedet.

Den aggressive 56-årige blev anholdt og sigtet for vold, mens den 67-årige kom til behandling på skadestuen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Nordsjællands Politi kan ikke oplyser detaljer omkring den 67-åriges tilstand efter overfaldet.

Publiceret 10 December 2018 13:16

Tisvilde Koret søger flere medlemmer

Sang Tisvilde Koret er et kvindekor, som lige nu består af 24 kvinder. Koret er et tre-stemmigt kor med et bredt repertoire.

"Koret ledes af Erik Knudsen, som er en ung ambitiøs korleder, der til stadighed uddanner sig videre og finder nye spændende veje for koret. Korlederens engagement og glæde ved sangen smitter og får alle i koret til at yde det bedste de har lært," skriver Tisvilde Koret i en pressemeddelelse. Koret synger sange fra den nordiske sangskat, sange med kirkeligt islæt og sange fra det lettere klassiske repertoire. Koret er så heldigt, at få lov til at synge i Vejby Kirkes Sognegård.. Man mødes hver mandag aften klokken 19.00 til 21.15.

Første aften i den nye sæson er mandag 2. september. Sæsonen strækker sig frem til slutningen af april 2020.

Alsang med musik til i Sognegården

arrangement Onsdag 28. august kl. 19-21.15 byder foreningen 'Musik og Kor i Tisvilde' på sommeralsang i Sognegården i Vejby.

"Alsang er for alle og kræver ingen tilmelding. Kom, som du er, og syng med den stemme, du har, og få et par fornøjelige timer sammen med andre," skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Musikerne Frede Knudsen, Ole Jacobsen og John Friis vil akkompagnere sangene og måske overraske med lidt af deres egen musik.

Man skal synge sange fra den danske sangskat som 'Se dig ud en sommerdag', 'Mormors kolonihavehus' og en enkelt svensk. Elise Stendevad vil fortælle små historier om sangene og deres digtere og komponister.

I pausen vil foreningen servere kaffe og hjemmebag, der koster 50 kr til sparegrisen.

Arrangementet er den første af i alt seks alsangsaftner, der vil komme i løbet af vinteren. Se mere på www.musikogkor-i-tisvilde.dk.

jesl