Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Nabostrid helt ude af kontrol: 67-årig gennemtæsket med slag og spark

Af
Jacob Nielsen

Et godt naboskab er guld værd, men det er desværre langt fra alle, der kan dele en pilsner med naboen over hækken.

I Helsinge kørte en strid over noget jord helt af sporet i weekenden, da to mænd på Ågerupvej røg i totterne på hinanden.

Sammenstøddet endte i regulær vold, da en 56-årig mand, ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport, søndag klokken 12:55 gik amok på hans 11 år ældre nabo, som han først tildelte 15-20 knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han sparkede ham på overkroppen, ryggen og i hovedet.

Den aggressive 56-årige blev anholdt og sigtet for vold, mens den 67-årige kom til behandling på skadestuen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Nordsjællands Politi kan ikke oplyser detaljer omkring den 67-åriges tilstand efter overfaldet.

Publiceret 10 December 2018 13:16

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp