Torsdag var politiet igang med at ransage en adresse i Helsinge i sagen om 52-årige Lars Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden midt september, og som politiet mener er blevet dræbt. Foto: Jens Berg Thomsen

Torsdag var politiet igang med at ransage en adresse i Helsinge i sagen om 52-årige Lars Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden midt september, og som politiet mener er blevet dræbt. Foto: Jens Berg Thomsen

Forsvundne Lars er stadig efterlyst: Politiet fortsætter ransagning i dag

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands Politi efterlyser fortsat 52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød, efter en 49-årig mand fra Helsinge torsdag blev varetægtsfængslet - mistænkt for at have dræbt Lars Halvor Hermansen.

Derudover fortsætter politiet fredag formiddag med at ransage en adresse i Helsinge, der spiller en rolle i sagen. Den 49-årige mand er udover mistanken om manddrab også sigtet for at have været i besidelse mellem fire og seks kilo amfetamin.

"Vi fortsætter her til formiddag klokken ti med ransagningen," siger politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Den 49-årige mand blev anholdt onsdag aften klokken 20.51 og blev fremstillet torsdag eftermiddag i grundlovsforhør. Han er sigtet for drab og for at have besiddet stofferne og nægter sig skyldig.

Lars Halvor Hermansen blev meldt savnet den 18. september. Ifølge sigtelsen mod den 49-årige blev han dræbt på et tidspunkt mellem klokken 15 samme dag og den efterfølgende morgen klokken et. Ifølge sigtelsen er han dræbt på ukendt vis og på et ukendt sted i Nordsjælland.

Lars Halvor Hermansens bil blev fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober. Et vidne har fortalt politiet, at bilen også er set parkeret samme sted søndag den 30. september.

Publiceret 19 October 2018 10:36

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp