Torsdag var politiet igang med at ransage en adresse i Helsinge i sagen om 52-årige Lars Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden midt september, og som politiet mener er blevet dræbt. Foto: Jens Berg Thomsen

Torsdag var politiet igang med at ransage en adresse i Helsinge i sagen om 52-årige Lars Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden midt september, og som politiet mener er blevet dræbt. Foto: Jens Berg Thomsen

Forsvundne Lars er stadig efterlyst: Politiet fortsætter ransagning i dag

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands Politi efterlyser fortsat 52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød, efter en 49-årig mand fra Helsinge torsdag blev varetægtsfængslet - mistænkt for at have dræbt Lars Halvor Hermansen.

Derudover fortsætter politiet fredag formiddag med at ransage en adresse i Helsinge, der spiller en rolle i sagen. Den 49-årige mand er udover mistanken om manddrab også sigtet for at have været i besidelse mellem fire og seks kilo amfetamin.

"Vi fortsætter her til formiddag klokken ti med ransagningen," siger politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Den 49-årige mand blev anholdt onsdag aften klokken 20.51 og blev fremstillet torsdag eftermiddag i grundlovsforhør. Han er sigtet for drab og for at have besiddet stofferne og nægter sig skyldig.

Lars Halvor Hermansen blev meldt savnet den 18. september. Ifølge sigtelsen mod den 49-årige blev han dræbt på et tidspunkt mellem klokken 15 samme dag og den efterfølgende morgen klokken et. Ifølge sigtelsen er han dræbt på ukendt vis og på et ukendt sted i Nordsjælland.

Lars Halvor Hermansens bil blev fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober. Et vidne har fortalt politiet, at bilen også er set parkeret samme sted søndag den 30. september.

Publiceret 19 October 2018 10:36

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp