Torsdag var politiet igang med at ransage en adresse i Helsinge i sagen om 52-årige Lars Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden midt september, og som politiet mener er blevet dræbt. Foto: Jens Berg Thomsen

Torsdag var politiet igang med at ransage en adresse i Helsinge i sagen om 52-årige Lars Halvor Hermansen, der har været forsvundet siden midt september, og som politiet mener er blevet dræbt. Foto: Jens Berg Thomsen

Forsvundne Lars er stadig efterlyst: Politiet fortsætter ransagning i dag

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands Politi efterlyser fortsat 52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød, efter en 49-årig mand fra Helsinge torsdag blev varetægtsfængslet - mistænkt for at have dræbt Lars Halvor Hermansen.

Derudover fortsætter politiet fredag formiddag med at ransage en adresse i Helsinge, der spiller en rolle i sagen. Den 49-årige mand er udover mistanken om manddrab også sigtet for at have været i besidelse mellem fire og seks kilo amfetamin.

"Vi fortsætter her til formiddag klokken ti med ransagningen," siger politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Den 49-årige mand blev anholdt onsdag aften klokken 20.51 og blev fremstillet torsdag eftermiddag i grundlovsforhør. Han er sigtet for drab og for at have besiddet stofferne og nægter sig skyldig.

Lars Halvor Hermansen blev meldt savnet den 18. september. Ifølge sigtelsen mod den 49-årige blev han dræbt på et tidspunkt mellem klokken 15 samme dag og den efterfølgende morgen klokken et. Ifølge sigtelsen er han dræbt på ukendt vis og på et ukendt sted i Nordsjælland.

Lars Halvor Hermansens bil blev fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober. Et vidne har fortalt politiet, at bilen også er set parkeret samme sted søndag den 30. september.

Publiceret 19 October 2018 10:36

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl