Foto: Politiet

Foto: Politiet

Dræbt i Helsinge?

Politiet fremstiller 49-årig i sagen om forsvundne Lars

Af
Jens Berg Thomsen

Torsdag formiddag har Nordsjællands Politi meddelt, at der er grundlovsforhør i en sag om manddrab i Helsinge. Sagen "relaterer sig" til en efterlysning, som har været bragt i flere medier, herunder i Ugeposten.

"Det har relation til den efterlysning, vi har haft ude efter Lars Halvor Hermansen," oplyser pressevagten hos Nordsjællands Politi.

Lars Halvor Hermansen var sidst i kontakt med sine pårørende tirsdag den 18. september omkring klokken 19, og efterforskning har vist, at Lars Halvor Hermansen befandt sig enten i eller omkring Farum ved kontakten, har Nordsjællands Politi senere fortalt. Hans bil, en sort Seat, blev fundet på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober.

I tirsdags valgte politiet altså endnu engang at eftersøge Lars Hermansen.

"Efterforskningen har indtil videre ikke kunnet udelukke, at der er sket en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens pludselige forsvinden, og derfor efterlyser vi ham nu igen," skrev politiet ud på Facebook.

Anholdt for drab

Der er tale om en 49-årig mand, der er anholdt for drab og skal fremstilles, fortæller pressevagten. Om der er fundet et lig i Helsinge, hvor den fremstillede stammer fra, eller andre oplysninger, kan politiet ikke komme ind på i skrivende stund.

"Jeg har ikke yderligere oplysninger," fortæller pressevagten og henviser til det grundlovsforhør, der er planlagt senere på torsdagen klokken 15 i Retten i Helsingør.

Udover manddrab handler grundlovsforhøret også om narko, oplyser politiet.

Publiceret 18 October 2018 12:15

SENESTE TV