Foto: Politiet

Foto: Politiet

Dræbt i Helsinge?

Politiet fremstiller 49-årig i sagen om forsvundne Lars

Af
Jens Berg Thomsen

Torsdag formiddag har Nordsjællands Politi meddelt, at der er grundlovsforhør i en sag om manddrab i Helsinge. Sagen "relaterer sig" til en efterlysning, som har været bragt i flere medier, herunder i Ugeposten.

"Det har relation til den efterlysning, vi har haft ude efter Lars Halvor Hermansen," oplyser pressevagten hos Nordsjællands Politi.

Lars Halvor Hermansen var sidst i kontakt med sine pårørende tirsdag den 18. september omkring klokken 19, og efterforskning har vist, at Lars Halvor Hermansen befandt sig enten i eller omkring Farum ved kontakten, har Nordsjællands Politi senere fortalt. Hans bil, en sort Seat, blev fundet på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober.

I tirsdags valgte politiet altså endnu engang at eftersøge Lars Hermansen.

"Efterforskningen har indtil videre ikke kunnet udelukke, at der er sket en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens pludselige forsvinden, og derfor efterlyser vi ham nu igen," skrev politiet ud på Facebook.

Anholdt for drab

Der er tale om en 49-årig mand, der er anholdt for drab og skal fremstilles, fortæller pressevagten. Om der er fundet et lig i Helsinge, hvor den fremstillede stammer fra, eller andre oplysninger, kan politiet ikke komme ind på i skrivende stund.

"Jeg har ikke yderligere oplysninger," fortæller pressevagten og henviser til det grundlovsforhør, der er planlagt senere på torsdagen klokken 15 i Retten i Helsingør.

Udover manddrab handler grundlovsforhøret også om narko, oplyser politiet.

Publiceret 18 October 2018 12:15

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp