Foto: Politiet

Foto: Politiet

Dræbt i Helsinge?

Politiet fremstiller 49-årig i sagen om forsvundne Lars

Af
Jens Berg Thomsen

Torsdag formiddag har Nordsjællands Politi meddelt, at der er grundlovsforhør i en sag om manddrab i Helsinge. Sagen "relaterer sig" til en efterlysning, som har været bragt i flere medier, herunder i Ugeposten.

"Det har relation til den efterlysning, vi har haft ude efter Lars Halvor Hermansen," oplyser pressevagten hos Nordsjællands Politi.

Lars Halvor Hermansen var sidst i kontakt med sine pårørende tirsdag den 18. september omkring klokken 19, og efterforskning har vist, at Lars Halvor Hermansen befandt sig enten i eller omkring Farum ved kontakten, har Nordsjællands Politi senere fortalt. Hans bil, en sort Seat, blev fundet på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober.

I tirsdags valgte politiet altså endnu engang at eftersøge Lars Hermansen.

"Efterforskningen har indtil videre ikke kunnet udelukke, at der er sket en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens pludselige forsvinden, og derfor efterlyser vi ham nu igen," skrev politiet ud på Facebook.

Anholdt for drab

Der er tale om en 49-årig mand, der er anholdt for drab og skal fremstilles, fortæller pressevagten. Om der er fundet et lig i Helsinge, hvor den fremstillede stammer fra, eller andre oplysninger, kan politiet ikke komme ind på i skrivende stund.

"Jeg har ikke yderligere oplysninger," fortæller pressevagten og henviser til det grundlovsforhør, der er planlagt senere på torsdagen klokken 15 i Retten i Helsingør.

Udover manddrab handler grundlovsforhøret også om narko, oplyser politiet.

Publiceret 18 October 2018 12:15

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp