Den efterlyste Lars Halvor Hermansen.

Den efterlyste Lars Halvor Hermansen.

Udelukker ikke flere gerningsmænd: Mand fra Helsinge sigtet for drab på forsvundne Lars

Anklager vil ikke fortælle, om der er fundet lig i drabssag fra Helsinge

Af
Jens Berg Thomsen

En 49-årig mand sidder i dette øjeblik i grundlovsforhør i Retten i Helsinge. Han er sigtet for drabet på den 52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød. Anklager Margit Wegge læste sigtelsen op, inden dommeren valgte at lukke dørene. Ud over de lukkede døre, er der også nedlagt navneforbud i sagen.

Den 49-årige mand er sigtet for på ukendt vis og på et ukendt sted i Nordsjælland at have dræbt Lars Halvor Hermansen - muligvis i forening med andre, læste anklageren op. Det var også netop hensynet til den videre efterforskning, der gjorde, at anklageren bad om at få lukket dørene.

"Der er muligvis andre gerningsmænd på fri fod," sagde anklageren.

Drabet er sket mellem den 18. september omkring klokken 15 og frem til den 19. september klokken et om natten, står der i sigtelsen.

Ud over sigtelsen for manddrab er den 49-årige også sigtet for at have haft mellem fire og seks kilo amfetamin på en adresse i Helsinge, lod anklageren vide. Om stoffet kan kædes sammen til drabssigtelsen, står hen i det uvisse.

Forud for grundlovsforhøret havde Nordsjællands Politi kaldt sigtelsen "manddrab i Helsinge", men anklageren ønskede ikke at uddybe formuleringen over for den tilstedeværende presse i Retten i Helsingør. Anklageren havde heller ingen bemærkninger til, om der er fundet et lig i sagen.

Den sigtede, der virkede rolig i salen, lod vide gennem sin forsvarer, at han nægter sig skyldig i begge sigtelser, inden dørene blev lukket.

Ugeposten følger sagen.

Publiceret 18 October 2018 16:18

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp