Politiet ransager ejendom i Helsinge i forbindelse med drabssag. Foto: Jens Berg Thomsen

Politiet ransager ejendom i Helsinge i forbindelse med drabssag. Foto: Jens Berg Thomsen

Frygter drab: Politiet ransager ejendom i Gribskov

Af
Jens Berg Thomsen

Politiet er lige nu massivt til stede på en adresse i Helsinge. Adressen relaterer sig til den 49-årige mand, der lige nu sidder i grundlovsforhør, sigtet for drabet på 52-årige Lars Halvor Hermansen.

"Vi er i gang med at ransage en ejendom," siger politikommissær Henrik Gust og bekræfter samtidig, at ransagningen har noget at gøre med den drabssigtede 49-årige mand.

Den 52-årige Lars Halvor Hermansen forsvandt den 18. september og er siden to gange blevet efterlyst. Ifølge sigtelsen mod den 49-årige mand, blev han dræbt på et tidspunkt mellem den 18. september og den 19. tidligt om morgenen.

Den 49-årige er varetægtsfængslet i 14 dage efter dagens grundlovsforhør.

Publiceret 18 October 2018 17:13

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl