Politiet ransager ejendom i Helsinge i forbindelse med drabssag. Foto: Jens Berg Thomsen

Politiet ransager ejendom i Helsinge i forbindelse med drabssag. Foto: Jens Berg Thomsen

Frygter drab: Politiet ransager ejendom i Gribskov

Af
Jens Berg Thomsen

Politiet er lige nu massivt til stede på en adresse i Helsinge. Adressen relaterer sig til den 49-årige mand, der lige nu sidder i grundlovsforhør, sigtet for drabet på 52-årige Lars Halvor Hermansen.

"Vi er i gang med at ransage en ejendom," siger politikommissær Henrik Gust og bekræfter samtidig, at ransagningen har noget at gøre med den drabssigtede 49-årige mand.

Den 52-årige Lars Halvor Hermansen forsvandt den 18. september og er siden to gange blevet efterlyst. Ifølge sigtelsen mod den 49-årige mand, blev han dræbt på et tidspunkt mellem den 18. september og den 19. tidligt om morgenen.

Den 49-årige er varetægtsfængslet i 14 dage efter dagens grundlovsforhør.

Publiceret 18 October 2018 17:13

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp