Politiet ransager ejendom i Helsinge i forbindelse med drabssag. Foto: Jens Berg Thomsen

Politiet ransager ejendom i Helsinge i forbindelse med drabssag. Foto: Jens Berg Thomsen

Frygter drab: Politiet ransager ejendom i Gribskov

Af
Jens Berg Thomsen

Politiet er lige nu massivt til stede på en adresse i Helsinge. Adressen relaterer sig til den 49-årige mand, der lige nu sidder i grundlovsforhør, sigtet for drabet på 52-årige Lars Halvor Hermansen.

"Vi er i gang med at ransage en ejendom," siger politikommissær Henrik Gust og bekræfter samtidig, at ransagningen har noget at gøre med den drabssigtede 49-årige mand.

Den 52-årige Lars Halvor Hermansen forsvandt den 18. september og er siden to gange blevet efterlyst. Ifølge sigtelsen mod den 49-årige mand, blev han dræbt på et tidspunkt mellem den 18. september og den 19. tidligt om morgenen.

Den 49-årige er varetægtsfængslet i 14 dage efter dagens grundlovsforhør.

Publiceret 18 October 2018 17:13

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp