28-årig ramte politibil under flugt og blev senere fundet af en politihund. Arkivfoto

28-årig ramte politibil under flugt og blev senere fundet af en politihund. Arkivfoto

Stoppet af politihund: Narkobilist stak af i Helsinge

28-årig ramte politibil under flugt

Af
Jens Berg Thomsen

En 28-årig mand fra Vejby var tidligt torsdag morgen ude at køre bil, da han blev antastet af en patruljevogn, fortæller politiet på døgnrapporten. Manden blev standset klokken 2.46 på Aggebovej, og han forsøgte ifølge politiet at stikke af fra stedet.

Den 28-årige kørte under flugten sammen med patruljevognen, men ingen kom alvorligt til skade. Tilgengæld forsøgte manden at flygte til fods, og han blev fundet af en hundepatrulje. Det viste sig, at manden ifølge politiet var påvirket af euforiserende stoffer, og at han ikke havde noget kørekort.

Publiceret 11 October 2018 13:25

Tisvilde Koret søger flere medlemmer

Sang Tisvilde Koret er et kvindekor, som lige nu består af 24 kvinder. Koret er et tre-stemmigt kor med et bredt repertoire.

"Koret ledes af Erik Knudsen, som er en ung ambitiøs korleder, der til stadighed uddanner sig videre og finder nye spændende veje for koret. Korlederens engagement og glæde ved sangen smitter og får alle i koret til at yde det bedste de har lært," skriver Tisvilde Koret i en pressemeddelelse. Koret synger sange fra den nordiske sangskat, sange med kirkeligt islæt og sange fra det lettere klassiske repertoire. Koret er så heldigt, at få lov til at synge i Vejby Kirkes Sognegård.. Man mødes hver mandag aften klokken 19.00 til 21.15.

Første aften i den nye sæson er mandag 2. september. Sæsonen strækker sig frem til slutningen af april 2020.

Alsang med musik til i Sognegården

arrangement Onsdag 28. august kl. 19-21.15 byder foreningen 'Musik og Kor i Tisvilde' på sommeralsang i Sognegården i Vejby.

"Alsang er for alle og kræver ingen tilmelding. Kom, som du er, og syng med den stemme, du har, og få et par fornøjelige timer sammen med andre," skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Musikerne Frede Knudsen, Ole Jacobsen og John Friis vil akkompagnere sangene og måske overraske med lidt af deres egen musik.

Man skal synge sange fra den danske sangskat som 'Se dig ud en sommerdag', 'Mormors kolonihavehus' og en enkelt svensk. Elise Stendevad vil fortælle små historier om sangene og deres digtere og komponister.

I pausen vil foreningen servere kaffe og hjemmebag, der koster 50 kr til sparegrisen.

Arrangementet er den første af i alt seks alsangsaftner, der vil komme i løbet af vinteren. Se mere på www.musikogkor-i-tisvilde.dk.

jesl