28-årig ramte politibil under flugt og blev senere fundet af en politihund. Arkivfoto

28-årig ramte politibil under flugt og blev senere fundet af en politihund. Arkivfoto

Stoppet af politihund: Narkobilist stak af i Helsinge

28-årig ramte politibil under flugt

Af
Jens Berg Thomsen

En 28-årig mand fra Vejby var tidligt torsdag morgen ude at køre bil, da han blev antastet af en patruljevogn, fortæller politiet på døgnrapporten. Manden blev standset klokken 2.46 på Aggebovej, og han forsøgte ifølge politiet at stikke af fra stedet.

Den 28-årige kørte under flugten sammen med patruljevognen, men ingen kom alvorligt til skade. Tilgengæld forsøgte manden at flygte til fods, og han blev fundet af en hundepatrulje. Det viste sig, at manden ifølge politiet var påvirket af euforiserende stoffer, og at han ikke havde noget kørekort.

Publiceret 11 October 2018 13:25

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs