En motorcykelbetjent fra Københavns Politi kom voldsomt til skade ved en ulykke på Hillerødvejen, lidt udenfor Gilleleje, mandag den 8. oktober 2018 Betjenten kørte op i bagenden på en personbil som angiveligt satte farten ned for at svinge til venstre. Betjenten er alvorligt kvæstet, og blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter med helikopter, og uheldsstedet er efterfølgende undersøgt af teknikere og en bilinspektør.. Foto: Allan Andersen/Ritzau Scanpix

En motorcykelbetjent fra Københavns Politi kom voldsomt til skade ved en ulykke på Hillerødvejen, lidt udenfor Gilleleje, mandag den 8. oktober 2018 Betjenten kørte op i bagenden på en personbil som angiveligt satte farten ned for at svinge til venstre. Betjenten er alvorligt kvæstet, og blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter med helikopter, og uheldsstedet er efterfølgende undersøgt af teknikere og en bilinspektør.. Foto: Allan Andersen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Forulykket motorcykelbetjent er stadig indlagt

Blev bragt til Rigshospitalet med helikopter efter ulykke på Hillerødvej ved Gilleleje

Af
Jens Berg Thomsen

En 61-årig motorcykelbetjent meldes onsdag stadig indlagt efter et uheld på Hillerødvej 0ved Gilleleje mandag eftermiddag.

"Betjenten er stadig indlagt, og han befandt sig i Nordsjælland i et tjenstligt ærinde. Mere kan vi desværre ikke sige," lyder den lakoniske besked fra presseafdelingen i Københavns Politi.

Ifølge døgnrapporten påkørte den 61-årige motorcyklist en større personbil omkring klokken 15.30. Bilen holdt for at dreje til venstre. Motorcyklisten blev bragt til Rigshospitalet for at blive behandlet, mens den 40-årige fører af bilen blev kørt til nærmeste sygehus, skriver politiet.

Ifølge TV2 Lorry blev betjenten fragtet til Rigshospitalet med helikopter.

"Det er et sammenstød mellem motorcykelbetjenten og en personbil. Det er umiddelbart personbilen, der svinger til venstre, og så rammer motorcyklisten op i personbilen bagfra," sagde vagtchef Søren Bjørnestad mandag til TV2 Lorry.

Publiceret 10 October 2018 12:34

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.