En motorcykelbetjent fra Københavns Politi kom voldsomt til skade ved en ulykke på Hillerødvejen, lidt udenfor Gilleleje, mandag den 8. oktober 2018 Betjenten kørte op i bagenden på en personbil som angiveligt satte farten ned for at svinge til venstre. Betjenten er alvorligt kvæstet, og blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter med helikopter, og uheldsstedet er efterfølgende undersøgt af teknikere og en bilinspektør.. Foto: Allan Andersen/Ritzau Scanpix

En motorcykelbetjent fra Københavns Politi kom voldsomt til skade ved en ulykke på Hillerødvejen, lidt udenfor Gilleleje, mandag den 8. oktober 2018 Betjenten kørte op i bagenden på en personbil som angiveligt satte farten ned for at svinge til venstre. Betjenten er alvorligt kvæstet, og blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter med helikopter, og uheldsstedet er efterfølgende undersøgt af teknikere og en bilinspektør.. Foto: Allan Andersen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Forulykket motorcykelbetjent er stadig indlagt

Blev bragt til Rigshospitalet med helikopter efter ulykke på Hillerødvej ved Gilleleje

Af
Jens Berg Thomsen

En 61-årig motorcykelbetjent meldes onsdag stadig indlagt efter et uheld på Hillerødvej 0ved Gilleleje mandag eftermiddag.

"Betjenten er stadig indlagt, og han befandt sig i Nordsjælland i et tjenstligt ærinde. Mere kan vi desværre ikke sige," lyder den lakoniske besked fra presseafdelingen i Københavns Politi.

Ifølge døgnrapporten påkørte den 61-årige motorcyklist en større personbil omkring klokken 15.30. Bilen holdt for at dreje til venstre. Motorcyklisten blev bragt til Rigshospitalet for at blive behandlet, mens den 40-årige fører af bilen blev kørt til nærmeste sygehus, skriver politiet.

Ifølge TV2 Lorry blev betjenten fragtet til Rigshospitalet med helikopter.

"Det er et sammenstød mellem motorcykelbetjenten og en personbil. Det er umiddelbart personbilen, der svinger til venstre, og så rammer motorcyklisten op i personbilen bagfra," sagde vagtchef Søren Bjørnestad mandag til TV2 Lorry.

Publiceret 10 October 2018 12:34

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs