Uheldet skete på Helsingevej. Foto: Jens Berg Thomsen

Uheldet skete på Helsingevej. Foto: Jens Berg Thomsen

19-årig reddede sig selv ud af brændende bil

Af
Jens Berg Thomsen

UHELD Det gik galt for en 19-årig mand, da han torsdag klokken 15.53 var ude at køre i en bil på Helsingevej.

Nordsjællands Politi fortæller, at det var et solouheld, da bilen skred ud i et sving, trillede rundt og efterfølgende brød i brand. Den 19-årige redede sig selv ud fra bilen og blev kørt til kontrol på hospitalet.

Publiceret 21 September 2018 16:24

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.