Arkivfoto

Arkivfoto colourbox.com

Vær ekstra opmærksom: Flere tyverier fra biler

Af
Martin Warming

og Jens Berg Thomsen

112 Døgnrapporten fra politiet melder om flere tyverier fra biler i Gribskov Kommune.

På Mårumvej i Græsted er et tyveri begået fra onsdag klokken 17 til torsdag klokken 5,30 mod en Ford Focus.

Man ved ikke, hvordan tyven er kommet ind i bilen,. Der er stjålet en sportstaske med tøj og personlige ting.

Også på Tinkerup Strandvej i Gilleleje har den været gal. Her er tyveriet begået fra onsdag klokken 18 til torsdag klokken 8, Mercedes, knust en rude i bagdør, gennemrodet handskerum, men der er ikke stjålet noget. Der er heller ikke overblik over, hvad der er stjålet på Bækkebrovej i Frederiksværk i Gribskov Kommune.Tyveriet er begået mellem onsdag fra klokken 12.15 til 13.30, hvor en Toyota Yaris har fået knust sideruden. Handskerummet er gennemrodet, men der er ikke overblik over, hvad der er stjålet. Det er der på Mårumvej i Græsted, hvor tyveriet er begået fra tirsdag klokken 16 til onsdag klokken 6.30 mod en VW Transporter, hvor bagruden er knust, og der er stjålet el- og håndværktøj.

Publiceret 05 September 2018 07:00

SENESTE TV

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs