To biler stødte sammen

To biler stødte sammen torsdag eftermiddag i udkanten af Gilleleje. En 72-årig svensk mand kom kørende ad Sofienlund Alle, men overholdt ikke sin ubetingede vigepligt i krydset ved Dragstrupvej og kørte ud foran en 23-årig mand fra Gilleleje.

Der skete ingen personskade ved uheldet, der skete klokken 15.51, men større materiel skade, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 10 August 2018 10:25

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp