Ven fandt drabsoffer: Troede det var en fuld mand

Det var tilfældigvis en barndomsven, der fandt offeret i drabssag, hvor 32-årig fra Helsinge er varetægtsfængslet

Af
Jens Berg Thomsen

Det var det 39-årige drabsoffers barndomsven, der mandag aften tilfældigt fandt ham på en vej i Hornbæk. Manden døde senere af de kvæstelser, han angiveligt havde fået tildelt af en 32-årig mand fra Helsinge med en lommelygte. Den 32-årige blev anholdt senere på aftenen.

Vennen Ali fortæller til Ekstra Bladet, at han først troede, det var en fuld mand, han så på Carl Bødker Nielsens Vej. Men da han holdt sin bil ind til siden, så han, at det var hans barndomsven.

"Jeg spurgte, hvad der var sket, og sagde til ham: 'bare rolig, jeg er hos dig - jeg er hos dig'. På det tidspunkt var hans øjne åbne, og han kiggede på mig, men han kunne ikke sige noget - han kæmpede for at trække vejret. Jeg håber bare, han mærkede, at jeg var der," siger vennen Ali til avisen.

Voksede op i Nordsjælland

Han fortæller, at de to voksede op i Nordsjælland sammen og også kom på samme efterskole på Bornholm, da de gik i 10. klasse.

"Vi var nok lidt nogle unge rødder, men vi blev rigtig gode venner derovre. Vi var sammen hele tiden og hang også rigtig meget ud det første års tid, efter vi kom tilbage," siger Ali til Ekstra Bladet.

"Jeg havde nok været lidt mere cool, hvis det ikke havde været en, jeg kendte. Og på en måde, ville jeg ønske, det ikke var mig, der havde fundet ham. Men på den anden side, så er det godt, hvis han fornemmede, at der var en ven hos ham til det sidste. Det håber jeg også, hans familie får at vide," siger han.

Tirsdag blev den 32-årig varetægtsfængslet i drabssagen. Han erkender sig ikke skyldig i sigtelsen for manddrab, har anklager Kenn Jørgensen tidligere fortalt Ugeposten.

Publiceret 05 July 2018 10:35

SENESTE TV