Maria Hirses sommerhus i Vejby blev ransaget i juli sidste år, hvor politiet fandt flere hælervarer. Nu skal hun for retten. Foto: Ritzau / Scanpix

Maria Hirses sommerhus i Vejby blev ransaget i juli sidste år, hvor politiet fandt flere hælervarer. Nu skal hun for retten. Foto: Ritzau / Scanpix Ritzau Scanpix

Hælervarer og våben fundet i sommerhus: Nu skal kendt tv-vært i retten

Maria Hirse havde stjålne ting i sit sommerhus i Vejby. Nu venter en retssag

Af
Jens Berg Thomsen

Til september skal den kendte tv-vært Maria Hirse for retten, hvor hun er tiltalt for tre tilfælde af hæleri, forsøg på tyveri og besidelse af våben.

Det skriver dagbladet B.T., der har fået fat i anklageskriftet for sagen, der skal for retten i september i år.

Politiet ransagede sidste år Hirses adresse i Vejby, hvor hun ifølge avisen boede sammen med et prøvemedlem af rockerklubben Bandidos. Ifølge skriftet har Hirse i perioden den 4. juli til 15. juli 2017 modtaget en lang række værdigenstande, der stammede fra to forskellige indbrud i nordsjællandske feriehuse. Listen tæller et vinkøleskab, 18 flasker rødvin, to flasker champagne, en køkkenblender , syv fiskestænger, en billiardkø, to PH-lamper og fire flyttekasser med køkkenudstyr. Derudover fandt politiet også et knojern ved ransagningen, og derfor er Maria Hirse også tiltalt for at have overtrådt våbenloven.

Ransagningen skete den 15. juli sidste år, og Maria Hirse blev godt 14 dage senere anholdt, da hun opholdt sig i en gårdejers stald med dyre hestesadler.

Publiceret 28 June 2018 15:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl