Maria Hirses sommerhus i Vejby blev ransaget i juli sidste år, hvor politiet fandt flere hælervarer. Nu skal hun for retten. Foto: Ritzau / Scanpix

Maria Hirses sommerhus i Vejby blev ransaget i juli sidste år, hvor politiet fandt flere hælervarer. Nu skal hun for retten. Foto: Ritzau / Scanpix Ritzau Scanpix

Hælervarer og våben fundet i sommerhus: Nu skal kendt tv-vært i retten

Maria Hirse havde stjålne ting i sit sommerhus i Vejby. Nu venter en retssag

Af
Jens Berg Thomsen

Til september skal den kendte tv-vært Maria Hirse for retten, hvor hun er tiltalt for tre tilfælde af hæleri, forsøg på tyveri og besidelse af våben.

Det skriver dagbladet B.T., der har fået fat i anklageskriftet for sagen, der skal for retten i september i år.

Politiet ransagede sidste år Hirses adresse i Vejby, hvor hun ifølge avisen boede sammen med et prøvemedlem af rockerklubben Bandidos. Ifølge skriftet har Hirse i perioden den 4. juli til 15. juli 2017 modtaget en lang række værdigenstande, der stammede fra to forskellige indbrud i nordsjællandske feriehuse. Listen tæller et vinkøleskab, 18 flasker rødvin, to flasker champagne, en køkkenblender , syv fiskestænger, en billiardkø, to PH-lamper og fire flyttekasser med køkkenudstyr. Derudover fandt politiet også et knojern ved ransagningen, og derfor er Maria Hirse også tiltalt for at have overtrådt våbenloven.

Ransagningen skete den 15. juli sidste år, og Maria Hirse blev godt 14 dage senere anholdt, da hun opholdt sig i en gårdejers stald med dyre hestesadler.

Publiceret 28 June 2018 15:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp