Maria Hirses sommerhus i Vejby blev ransaget i juli sidste år, hvor politiet fandt flere hælervarer. Nu skal hun for retten. Foto: Ritzau / Scanpix

Maria Hirses sommerhus i Vejby blev ransaget i juli sidste år, hvor politiet fandt flere hælervarer. Nu skal hun for retten. Foto: Ritzau / Scanpix Ritzau Scanpix

Hælervarer og våben fundet i sommerhus: Nu skal kendt tv-vært i retten

Maria Hirse havde stjålne ting i sit sommerhus i Vejby. Nu venter en retssag

Af
Jens Berg Thomsen

Til september skal den kendte tv-vært Maria Hirse for retten, hvor hun er tiltalt for tre tilfælde af hæleri, forsøg på tyveri og besidelse af våben.

Det skriver dagbladet B.T., der har fået fat i anklageskriftet for sagen, der skal for retten i september i år.

Politiet ransagede sidste år Hirses adresse i Vejby, hvor hun ifølge avisen boede sammen med et prøvemedlem af rockerklubben Bandidos. Ifølge skriftet har Hirse i perioden den 4. juli til 15. juli 2017 modtaget en lang række værdigenstande, der stammede fra to forskellige indbrud i nordsjællandske feriehuse. Listen tæller et vinkøleskab, 18 flasker rødvin, to flasker champagne, en køkkenblender , syv fiskestænger, en billiardkø, to PH-lamper og fire flyttekasser med køkkenudstyr. Derudover fandt politiet også et knojern ved ransagningen, og derfor er Maria Hirse også tiltalt for at have overtrådt våbenloven.

Ransagningen skete den 15. juli sidste år, og Maria Hirse blev godt 14 dage senere anholdt, da hun opholdt sig i en gårdejers stald med dyre hestesadler.

Publiceret 28 June 2018 15:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.