Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Vold i Højager: 32-årig mand skal i grundlovsforhør

Af
Jens Berg Thomsen

En 32-årig mand skal tirsdag den 12.6 klokken 11 i grundlovsforhør, hvor han ifølge Nordsjællands Politi er sigtet for vold. Den forurettede er en mand på 47 år. Episoden skete dagen inden klokken 11.33 på en adresse i Højager, fortæller Henriette Døssing, kommunikationsmedarbejder hos politiet.

"Vi sidder og forbereder sagen lige nu," siger hun og oplyser, at hun derfor ikke kan fortælle, hvad striden har drejet sig omkring i skrivende stund.

Manden blev anholdt en lille time senere klokken 12.41, oplyser hun også. Begge mænd er fra lokalområdet, fortæller politiet.

Publiceret 12 June 2018 10:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp