Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Bilindbrud gange to

Af
Jens Berg Thomsen

På parkeringspladsen ved Nakkehoved Fyr er der lørdag mellem klokken 14.31 og 15.30 stjålet en lyseblå lædertaske indeholdende en orange læderpung.

I tasken var der diverse kort, husmøgler, mobiltelefon og kontanter.

Også i Tisvilde har den været gal, for her er der på et tidspunkt mellem klokken 14.45 og 16.45 samme lørdag stjålet en læderpung fra en Citroën C4 på Bækkebrovej.

Publiceret 04 June 2018 20:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp