Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Standset af politiet:

24-årig havde ikke noget kørekort

Af
Jens Berg Thomsen

En 24-årig mand fra Græsted blev lørdag eftermiddag klokken 16.45 standset i sin bil af politiet på Hillerødmotorvejens forlængelse omkring Herredsvejen i Hillerød.

Det viste sig, skriver politiet på døgnrapporten, at han ikke havde noget kørekort, og så må man som bekendt ikke køre bil.

Publiceret 08 March 2018 10:15

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp