Hen over juledagene har der været seks indbrud på Storhøjs Allé i Gilleleje. Arkivfoto: Jens BT

Hen over juledagene har der været seks indbrud på Storhøjs Allé i Gilleleje. Arkivfoto: Jens BT

Seks indbrud på samme vej

Fem sommerhuse og en villa har haft ubudne gæster

Af
Martin Warming

Jens Berg Thomsen

Martin Warming

Mellem fredag den 22. december og anden juledag har der været mindst seks indbrud på Storhøjs Allé i Gilleleje. Det skriver politiet på døgnrapporten med den tilføjelse, at der kan komme flere anmeldelser til. Indbruddene fordeler sig på fem sommerhuse og et i en villa.
Det første er begået i et sommerhus mellem lødag klokken 12 og mandag klokken 22. Her er et vindue brudt op, og der er ikke overblik over, hvad der er stjålet. Det andet - også i et sommerhus - er begået fra mandag klokken 14 til tirsdag klokken 14, hvor der er smidt en stor lerkrukke gennem hoveddøren. Der er formentlig ikke stjålet noget. Det tredje indbrud, der er sket i en villa, er sket fra frdag klokken otte til tirsdag klokken 21.30. Her er hele huset gennemrodet, efter hoveddøren er brudt op. Der er ikke overblik over kosterne. Ved det fjere indbrud er der aflistet en rude i et sommerhus på et tidspunkt mellem klokken 17.15 og 22.40 søndag. Her er der stjålet en Macbook-computer og et kamera. Mellem søndag klokken 15 og mandag morgen klokken 0.30 er der knust en rude i en havedør, men der er ikke overblik over, hvad der er stjålet. Det er der tilgengæld ved det sjette indbrud, der er sket i et sommerhus fra søndag klokken 16 til mandag morgen klokken 0.45. Her er der stjålet et guldkors og nogle smykker, efter et vindue er brudt op.

Publiceret 28 December 2017 04:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.