Arkivfoto

Arkivfoto

Stor kniv brugt:

Fire biler fik skåret dækkene op

Af
Jens Berg Thomsen

En hærværksmand har ikke haft hjertet på rette sted. Mellem lillejuleaften og juleaftensdag om morgenen har fire biler parkeret på Høbjerg Hegn i Helsinge fået skåret dæk op, skriver politiet på døgnrapporten.
Der er formentlig brugt en stor kniv til hærværket. Blandt andet har en Nissan Primera fået skået venstre bagdæk op, står der.

Publiceret 27 December 2017 23:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp