En eksplosion i et glaspusteri sendte en 80-årig mand på hospitalet til behandling. Modelfoto

En eksplosion i et glaspusteri sendte en 80-årig mand på hospitalet til behandling. Modelfoto

Gasflaske eksploderede:

80-årig mand endte på hospitalet

Af
Martin Warming

Jens Berg Thomsen

Martin Warming

En eksplosion den 22. december kostede en tur på Rigshospitalet for en 80-årig mand fra Tisvildeleje. Det var en gasbeholder på mandens glaspusteri på Nyvej, der var så kraftig, at ruderne blev blæst ud, skriver politiet på døgnrapporten.
Onsdag morgen har politiet meddelt, at mandens skader ikke var livstruende, men man kender heller ikke tilstanden hos manden.
Politiet valgte efter ulykken at evakuere naboerne for en sikkerheds skyld.
Uheldet skete lidt efter klokken ni om morgenen.

Publiceret 27 December 2017 16:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp