Ugeposten inviterer alle læsere og venner af huset til ’nytårsfredagsbar’

Verdens bedste læsere inviteres til fredagsbar 5. januar kl.15-17

Når vi her på Ugeposten ser tilbage på året der snart er gået, så har det været et meget begivenhedsrigt år i avisens spalter, på Ugeposten.dk og på vores facebookside.
Lad mig gøre det kort; der har været stort og småt, lyst og blåt, skidt og godt - og meget af det. Jeg tør ikke tænke på hvor mange kilometer artikler og hvor mange tons fristende annoncer fra vores annoncører der tilsammen er blevet produceret i 2017. Wauw.

Nummer 1 på facebook

Vi har i 2017 opnået de højeste læsertal i mands minde, og på den digitale front er vi nordsjællands største lokale medie på facebook.
Og så kommer vi til det vigtigste: ingen Ugeposten uden læserne. Og hvilke læsere!
Som vi skriver i en annonce-invitation andetssted i avisen, så har vi verdens bedste læsere. Simpelthen fordi I engagerer jer. I byder ind, I kommenterer, I kærer jer om jeres by og jeres dagligdag i Gribskov, I deler det med os, I roser os når vi rammer plet og I giver ris når I synes vi rammer forbi skiven. I kommer med gode idéer og tips, og I taler med store bogstaver når distributionsselskabet F.K. ikke formår at dele avisen ud til tiden. Og I har høje forventninger til os.
Tak for det, og tak for jer.
Vi vil gerne kvittere, og sige tak til jer alle ved at invitere jer alle til nytårsfredagsbar her på avisen fredag d. 5. januar kl.15-17.

Alle er velkommen til Ugepostens ’nytårsfredagsbar’ - ja, selv julemanden og små babyer er velkommen!

Alle er velkommen til Ugepostens ’nytårsfredagsbar’ - ja, selv julemanden og små babyer er velkommen!

Kom som I er

Og I skal bare komme som I er, om I kommer lige fra kontoret, fra stalden, fra kirken, hjemmefra eller fra nattevagten på Hillerød Sygehus. Kom som I er - og ingen gaver, ingen blomster, ingenting - bare jer, som I er. Så kan vi ønske hinanden et godt nytår, sige tak for det seneste år, og skåle i en kop kaffe, et glas øl, en kold kildevand, et glas Champagne, eller hvad man mest er til.

Gode venner af huset - som her Venstres Birgit Roswall og Hanne Guldberg Mikkelsen fra Frederiksborg Amts Avis ved sidste års nytårsarrangement - er mere end velkommen til at komme forbi d. 5. januar.

Gode venner af huset - som her Venstres Birgit Roswall og Hanne Guldberg Mikkelsen fra Frederiksborg Amts Avis ved sidste års nytårsarrangement - er mere end velkommen til at komme forbi d. 5. januar.

...og vi skal selvfølgelig også grine og have det sjovt, når vi sammen ser tilbage på de skøre ting der er sagt og skrevet i det forgangne år. Nytårsfredagsbar på Ugeposten fredag d. 5. januar kl.15-17, og alle er velkommen.

...og vi skal selvfølgelig også grine og have det sjovt, når vi sammen ser tilbage på de skøre ting der er sagt og skrevet i det forgangne år. Nytårsfredagsbar på Ugeposten fredag d. 5. januar kl.15-17, og alle er velkommen.

Publiceret 27 December 2017 11:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV

Aktiv udstilling skudt i gang

Helsinge Bibliotek inviterede til reception i børnehøjde i anledningen af, at den aktivitetsinviterende udstilling ”Mørkebarnet” nu er klar til at blive taget i brug af kommunens 6-12 årige børn.

Udstillingen er skabt over Cecilie Ekens meget smukke og prisbelønnede billedbog ”Mørkebarnet”, der på poetisk vis fortæller om Mørkebarnet og Lysbarnet, der bor i samme have. Men mor og far vil ikke have Mørkebarnet ind i huset, fordi hun er trodsig og besværlig, de vil kun have det søde og milde Lysbarn.

Bogen er et kunstværk og rammer på smukkeste vis et emne, som både børn og voksne kender: menneskets lyse og mørke sider.

”Vi kan se, at udstillingen appellerer til børnene. Mange børn har allerede været forbi, mens vi har arbejdet med at klargøre udstillingen. Spontant involverer de sig i udstillingens emner: lys, mørke, svære følelser, symboler med mere” fortæller bibliotekets personale.

3.n og 3.p fra Nordstjerneskolen var sammen med deres lærere, Malene Linsaa og Stina Miller, som særlige gæster inviteret med til åbningsreceptionen. Helsinge Bibliotek fungerer som bibliotek og læringscenter for Nordstjerneskolen, så det var oplagt, at det var elever herfra, der fik mulighed for at være med til den festlige markering.

”Glæder I jer til at lære Mørkebarnet at kende” blev der spurgt. Man var ikke i tvivl om børnenes svar ud fra deres glade ”jaaahh”.

Vejleder Connie Trolle fortalte børnene, at udstillingen er hentet i Kolding, hvor den har stået i 3 måneder, og at den nu er i Helsinge helt frem til 30. august.

Bibliotekschef Vibeke Steen sørgede for at klippe den røde snor over, hvorefter børnene strømmede ind i udstillingen og gav sig god tid der. Klasselærer Malene Linsaa glædede sig over, at der er så megen appel i udstillingen, at børnene var rundt og prøve nogle af aktiviteterne, inden de som gode receptionsgæster stillede sig i kø for at smage de flotte ”Mørkebarns-kagepiger” , som var lavet i dagens anledning.

Vibeke Steen glæder sig over, at det er lykkedes Helsinge Bibliotek at få udstillingen til Gribskov Kommune. På nationalt plan er der lavet 10 børnebogsudstillinger som del af projektet ”Fang Fortællingen”, som er et samarbejde mellem landets biblioteker, Kulturstyrelsen og Nordea Fonden. Der er fokus på at styrke børns læselyst og fange deres interesse for de gode fortællinger.

Landsdækkende er der stor interesse for at låne udstillingerne, så Helsinge har været yderst heldig, idet biblioteket er vært for udstillingen ”Mørkebarnet” og i efteråret bliver det ”Kaskelotternes Sang”, der kommer til Gribskov Kommune.

Helsinge Bibliotek tilbyder oplæsning og undervisningsaktiviteter i forbindelse med udstillingen. Kommunens Skoler (indskolinger) har alle modtaget invitationer til at deltage. På nuværende tidspunkt er 7 klasser tilmeldt, men Connie Trolle håber, at flere klasser vil lægge vejen forbi og deltage i det særligt tilrettelagte undervisningsforløb.

Gisli