En nu 16-årig dreng blev dømt for at have haft sex med sin mindreårige kæreste. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

En nu 16-årig dreng blev dømt for at have haft sex med sin mindreårige kæreste. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Dømt for sex med 12-årig kæreste

Skaffede sig ulovlig adgang til Facebook

Af
Jens Berg Thomsen

Adskillige gange samleje med en mindreårig. Sådan lød tiltalen mod en i dag 16-årig dreng ved Retten i Helsingør forleden. Episoderne havde udspillet sig i både Helsingør og på en adresse i Helsinge, fremgår det af dommen.
Den 16-årige var også tiltalt for at have skaffet sig adgang til den i dag 14-årige piges konti på Facebook, Instagram, Snapchat og Google, hvor han også havde ændret koderne. Derudover havde de to også haft sex på en institution i Hornbæk, formentlig tilbage i april i år. Udover anklagerne om sex og hacking havde drengen også sparket et sidespejl af en bil på parkeringspladsen ved Meny i Græsted den 28. februar i år. Drengen havde også haft fem pornografiske billeder af pigen på sin telefon.
Drengen havde på forhånd kendt sig skyldig i tiltalerne, mens pigen havde søgt erstatning. Retten afviste dog erstatning, da de to både havde og stadig har et kæresteforhold. Forholdet var begyndt, da drengen var 14 år og pigen var 12. Perioden med samlejer havde fundet sted efter drengens fødselsdag i januar, kan man læse af dommen. Det varede frem til til januar 2017.
Dommen lød på 30 dages betinget fængsel til drengen. Retten tog hensyn til hans unge alder, står der i dommen. Udover den betingede fængselsstraf, skal drengen underkaste sig tilsyn af kommunen, fremgår det.

null

Publiceret 26 December 2017 05:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.