Slangen er en Amerikansk Kornsnog og er helt ufarlig for mennesker. Privatfoto

Slangen er en Amerikansk Kornsnog og er helt ufarlig for mennesker. Privatfoto

Gys:

Slange fundet i Helsinge

Helt ufarlig - med mindre man er en mus

Af
Jens Berg Thomsen

Det må have været et gruopvækkende syn for en forbipasserende torsdag den 21. december ved Høbjerg Hegn i Helsinge. På en stople med en kæde sad der en slange af på det tidspunkt ukendt art.
Slangen er dog blevet hentet af Claus Thomsen fra Krybdyrinternatet i Kokkedal.
“Der er rigtig mange kæleslanger i Danmark, og den her er den mest fredelige af alle slanger - med mindre man er en mus,” forklarer han til Ugeposten.
 

Langt til nærmeste hus

Slangen er nu hos ham i internatet og har det godt. Hvordan den er havnet i Helsinge er nu det store spørgsmål.
“Det er ikke godt at vide. Men jeg gætter på, at nogen har dumpet den, for der er ret langt til nærmeste hus. Og slangen er meget sløv med den temperatur, der er i disse dage. Det kan lade sig gøre, at den selv er vandret, men jeg tror det ikke,” siger Claus Thomsen.
Slangen er en Amerikansk Kornsnog og lever i majsmarker i USA, hvor den spiser mus og andre gnavere, den støder på. Nu bliver slangen fremlyst hos Dyreværnet, og måske er der en ejer, der melder på banen.
“Ellers bliver den adopteret væk til en ny ejer,” forklarer Claus Thomsen.
Krybdyrinternatet i Kokkedal samarbejder fast med politiet, fortæller Claus Thomsen.
“Vi er gerne ud og hente, hvad der bliver fundet af slanger, skildpadder, krokodiller, fugleedderkopper og så videre,” fortæller han.

Privatfoto

Privatfoto

Publiceret 22 December 2017 11:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp