Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Brand i Gilleleje:

Kvinde havde glemt stearinlys

Ingen hjemme da brandvæsen nåede frem

Af
Jens Berg Thomsen

Torsdag eftermiddag den 21. december klokken 17.20 rykkede brandvæsen og politi ud til en adresse på Østergade i Gilleleje, fordi var ild i huset.
Der var ingen hjemme, skriver politiet på døgnrapporten. Vurderingen fra ordensmagten lyder, at husets kvindelige beboer havde glemt et tændt stearinlys indenfor, og at årsagen til branden skulle findes der.

Publiceret 22 December 2017 10:45

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp